MisterZielskoXD 19 Napisano 13 Marca 2020 Witam wszystkich chciałbym wam pokazać mój produkt który uzyskałem z paru g zielonego nie miałem co robić i bawiłem się tak i bawiłem i wyszło coś takiego jak myślicie zaliczy się to do haszu ??? received_261786998148820.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Marca 2020 @MisterZielskoXD nie wiem jak to robiłeś, tam liście też są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 13 Marca 2020 @Tester chyba jakaś nie wielka ilość do pojemnika wsypałem towar i nałożyłem na pojemnik skiete i tak trzepałem jak przez sitko jakiś czas wyszedł taki proszek aby się uformował jakoś lub skleił wsadziłem ten proszek do papieru do pieczenia i żelazkiem po tym jeździłem @Tester wstawiam zdj tego pyłku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Marca 2020 Kup sobie mlynek z sitkiem, bedziesz regularnie zbieral haszyk. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Marca 2020 @MisterZielskoXD to haszyk jest ale raczej gorszej jakości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach