CheMsKuN 683 Napisano 14 Marca 2020 Dobrze wiedziec ze ma sie do czynienia z ludzmi ktorzy oprucz cpania maja tez inne cokolwiek nietuzinkowe hobby jakim jest sport ? A palenie zielska nie przeszkadza Wam w tym ze cwiczycie ? Ja pale codziennie , po pracy jade na trening, przyjezdzam do domu, zjadam posilek i odpalam sprzet Zielsko mieszam z tytoniem i przyznam sie ze kondycyjnie nie jest u mnie za ciekawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Marca 2020 ja gram w kosza po paleniu bo nba 2k120 fajne je ? i pokopac pilke tez lubie bo pesa lubie ? a jak sie wkurwie to ide odstreowac sie w csgo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Marca 2020 3 godziny temu, CheMsKuN napisał: przyznam sie ze kondycyjnie nie jest u mnie za ciekawie @CheMsKuN bo siłka kondycji nie da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Marca 2020 Przed treningiem zaliczam 15 min. bierzni. Wczoraj strzelilem 30 min, i myslalem ze pluca wypluje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Marca 2020 ja jak widze ludzi jadacych rowerem i palacych to mnie pluca bola ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Marca 2020 Trzymalem to na po urlopie, ale z racji tego ze granice pozamykali i urlop (3 tyg.) spedze w betonowej dzungli. Od poniedzialku wchodze na : CM3 POWDER Tri-Kreatine Malate Creatine, Universal Nutrition Animal Test i MEN'S SUPPORT EXTREME. Pojade na tym 2-3 miesiace. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 16 godzin temu, CheMsKuN napisał: Dobrze wiedziec ze ma sie do czynienia z ludzmi ktorzy oprucz cpania maja tez inne cokolwiek nietuzinkowe hobby jakim jest sport ? A palenie zielska nie przeszkadza Wam w tym ze cwiczycie ? Ja pale codziennie , po pracy jade na trening, przyjezdzam do domu, zjadam posilek i odpalam sprzet Zielsko mieszam z tytoniem i przyznam sie ze kondycyjnie nie jest u mnie za ciekawie nie dawaj tytoniu ja przestałem szlugi jarac a flegma 4/5 miesięcy ale wkoncu oddech wrócił do normy tętno same zalety teraz mniej jaram i mam tętno idealne niby 120 mam i to niby jest idealne Jebniesz teścia plus odzyweczki trening normalny po cyklu odblok plus odżywki micha w miarę trzymania w miarę możliwości i jest siła i sucha masa zależy co się chce osiągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos towar bić ale krew co 2tyg badać by wypadało. Wszystko z głową 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca 2020 @CheMsKuN Daj znać jak ten zestaw (szczególnie ten animal test) się sprawdzi. Ja po jabłczanie kreatyny miałem historie żołądkowe i jak już, to zwykły monohydrat walę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) @doominik W poniedzialek startuje i postaram sie raz na jakis czas napisac czy warto. A mono brac nie moge bo mi pecherz tego nie wytrzymuje. Edytowane 15 Marca 2020 przez CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 15 Marca 2020 @Bimbrownik co 2 tyg nie bo sam organizm produkuje testosteron a z wiekiem u nas go mnie się wytwarza po 50 niby zaleca się brać teścia w mniejszych dawkach... Ja z olimpa bcaa stosowałam bajlango przypasowala taka czarna pucha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 16 Marca 2020 Dieta regeneracja suplementacja i treningi na pełnej ja sobie tak rosne ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 19 Marca 2020 Siłownia zamknięta trzeba sobie radzić samemu na poręcz i gitara świeże piwietrze z bakteriami haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Marca 2020 Ja mam na szczescie caly sprzet w domu. Ale z suplami wystartuje dopiero jak juz sie wszystko unormuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anna78 0 Napisano 10 Lipca 2020 Po pracy w kancelarii zawsze udaję się na siłownię. Nie stosuję diety, ale odżywiam się regularnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 28 Września 2021 Siema. Ja siły mam od zajebania , a na siłownię nie chodzę, bo mi się nie chce. Wzrost 182 waga 100,5 . Lewą ręką domy przestawiam , a prawej to sam się boję;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach