[email protected] 7 Napisano 2 Marca 2020 Siemanko. Powiedzcie mi czy można wystartować z automatami outdoorowymi pod lampą żeby trochę podrosły aż pogoda np w maju będzie dobra żeby sobie poradziły, czy lepiej sądzić przy ładnej pogodzie końcem kwietnia i czekać aż sobie podrosną pod światłem naturalnym i później dopiero jakaś miejscówka? Zamierzam sądzić w doniczkach bo mam możliwość odwiedzania spota co 2gi 3ci dzień bez narażania się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Marca 2020 Możesz wystartować automaty pod lampami ale tydzień max dwa przed wysadzeniem na out z racji krótkiej fazy weg. Proponuję końcem maja i w czerwcu na pole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Marca 2020 @[email protected] najlepiej pod koniec maja albo w czerwcu wysadzić automaty na spota bo jest ładna pogoda oczywiście możesz wcześniej zacząć kiełkować i trzymając je jakiś czas pod lampami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 7 Napisano 8 Marca 2020 przyjmijmy ze wykielkuja i wsadze je pod lampy na 10 dni, to ile godzin dziennie je naswietlac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Marca 2020 @[email protected] 18h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach