bolper 0 Napisano Sobota o 13:55 Witam Mam do was pytanie może głupie ale jestem laikiem w tym temacie,a mianowicie chodzi mi o to ze chce kupić namiot I ustawić go w piwnicy ale mam strach ze bedzie śmierdziec i pytanie czy to prawda ze ten filtr weglowy zabija wszystkie zapachy.Dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano Sobota o 14:33 @bolper niby zabija wszystkie zapachy. Ale w praktyce to zabija 90% tych zapachów a te 10% zawsze jakoś się wydostanie 😉 Jakieś może nautralizatory zapachu bo z tymi 10% dały radę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano Sobota o 14:47 Jak będziesz otwierał namiot to wtedy będzie czuć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 871 Napisano Sobota o 15:48 @bolper dobór odpowiedniego filtra z odpowiednią wentylacja czyli wentylatora kanałowego załatwia problem w 100% Tak jak @WymiataczMega napisał jedynie przy otwieraniu, będzie zapach powoli się wydostawal na zewnątrz więc nie ma co wietrzyć namiotu 😉 @WBB zabija w 100% zapach, jak przepuszcza to znaczy że coś jest nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano Sobota o 17:08 @szamayo nie wyraziłem się precyzyjnie.... W tych 10% jest też to otwieranie boxa co Wymiatacz wspomniał... Teoretycznie filtr powinien zabić wszystko... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 871 Napisano Sobota o 18:33 @WBB ja miałem źle dobrany raz wentylator albo Kanałowy albo za mocny mieszak w środku i filtr nie nadążał filtrować i wtedy lipa, teraz mam tak dobrze zgrany ze sobą zestaw że kanał na dole dolotowy mam całkiem otwarty przez cały czas a powietrze wydostaje się tylko góra przez filtr i kompletnie nic nie czuć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach