jan Kowalski 3 Napisano 7 Lipca Hej robiłem topping mojemu orionowi F1 i został taki kikut ktoś poradzi co z tym zrobić i czy wgl coś się da. ..? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca Na smietnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 7 Lipca (edytowane) @Cholender w no dałby jej szansę.. @jan Kowalski F1 to lepiej nie ruszać. Może taka nie molestowana chociaż by zakwitła 🤣 Edytowane 7 Lipca przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca (edytowane) @Mr.Green ja myślę że ona za chwilę zacznie kwitnac i bedzie z niej zawrotne 5g jesli wgl dożyje do zbiorów 😅 jakby to byl sezon to inna gadka Edytowane 7 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca Do zielonego kontenera🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach