Skocz do zawartości
GalAnonime93

Porady od majstrów w dziedzinie

Rekomendowane odpowiedzi

20250706_114835.thumb.jpg.1b7dcb1f089a754a2e9ff691ed8bab9b.jpgSiemano 🖐️ 

Jestem tu całkiem nowy i wszystko czego próbuję się dowiedzieć pochodzi z tego fora oraz waszych historii z naszymi niuniami. 

Moje pierwsze automaty i tak naprawdę to sam nie mam pojęcia na ile mogę je ocenić. Start jakoś około 24.05 od kiełka. Trochę pogody nie dopisywały no i choroba przyatakowała i z jedną(najmniejszą sztuką) musiałem się pożegnać. Trochę może przesadnie kontrolowałem roślinki ale mam blisko, mieszkam na wsi no i kurwa uwielbiam na nie patrzeć 😃 mimo wszystko dzisiaj prosiłbym o jakąś ocenę 1-10 , poradę na kolejne tygodnie, no i jeśli ktoś potrafi rozpoznać jaka to odmiania bo już przy kiełkach mi się popierdoliły wszystkie i na ten moment.nie wiem co zostało ale chciałbym aby ta przygoda nie skończyła się tylko na mojej psychice a na chociaż 50g suszu. 

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zapaleńców, kocham Was 😘

20250706_114840.jpg

20250706_114844.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 litrowe. Miały iść do ziemi na spota ale może przez taki rozwój już tak pozostały. Od jakichś 2 tygodni, raz w tygodniu sypnę trochę azofoski, raz sypnąłem dolomitu trochę, razem z podlewaniem czasem biohumusu, czasem do pelargonii jakiś środek, tak według uznania. Nie znam się więc sypnę i obserwuję, żebym nie popsuł.

Przez pierwszy okres tylko woda i miałem wrażenie jakby wyssały wszystko z ziemi i wtedy osłabły o czym wspominałem.

Czy teraz to już dawać im coś na kwitnienie typowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie wiem co wy robicie z tymi roślinami ze wyrasta takie coś. Przeciez na oucie to wystarczy pod koniec maja wrzucic nasiono do dobrej ziemi w dużej donicy,  czasem podlac i rosna smoki po 2/3metry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Optymistycznie ocenil bym to 2/10. Jesli bedzie z tego 10 palenia to bedzie sukces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green ale jakie pierdolniecie musi mieć jak cała moc rośliny skupiona w małym bobku jest to wyjeżdżasz z domu nogami do przodu na noszach 🤣 zajarał bym, a po wiadrze to już nie ma szans na przeżycie 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi