Skocz do zawartości
GalAnonime93

Porady od majstrów w dziedzinie

Rekomendowane odpowiedzi

20250706_114835.thumb.jpg.1b7dcb1f089a754a2e9ff691ed8bab9b.jpgSiemano 🖐️ 

Jestem tu całkiem nowy i wszystko czego próbuję się dowiedzieć pochodzi z tego fora oraz waszych historii z naszymi niuniami. 

Moje pierwsze automaty i tak naprawdę to sam nie mam pojęcia na ile mogę je ocenić. Start jakoś około 24.05 od kiełka. Trochę pogody nie dopisywały no i choroba przyatakowała i z jedną(najmniejszą sztuką) musiałem się pożegnać. Trochę może przesadnie kontrolowałem roślinki ale mam blisko, mieszkam na wsi no i kurwa uwielbiam na nie patrzeć 😃 mimo wszystko dzisiaj prosiłbym o jakąś ocenę 1-10 , poradę na kolejne tygodnie, no i jeśli ktoś potrafi rozpoznać jaka to odmiania bo już przy kiełkach mi się popierdoliły wszystkie i na ten moment.nie wiem co zostało ale chciałbym aby ta przygoda nie skończyła się tylko na mojej psychice a na chociaż 50g suszu. 

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zapaleńców, kocham Was 😘

20250706_114840.jpg

20250706_114844.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@GalAnonime93 jak duże są te doniczki i czym je karmisz? Malutkie dosyć sie wydają, może jeszcze ciut podrosną ale jeśli nie to i tak coś tam z nich zbierzesz. Swoje zawsze lepsze. 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 litrowe. Miały iść do ziemi na spota ale może przez taki rozwój już tak pozostały. Od jakichś 2 tygodni, raz w tygodniu sypnę trochę azofoski, raz sypnąłem dolomitu trochę, razem z podlewaniem czasem biohumusu, czasem do pelargonii jakiś środek, tak według uznania. Nie znam się więc sypnę i obserwuję, żebym nie popsuł.

Przez pierwszy okres tylko woda i miałem wrażenie jakby wyssały wszystko z ziemi i wtedy osłabły o czym wspominałem.

Czy teraz to już dawać im coś na kwitnienie typowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie wiem co wy robicie z tymi roślinami ze wyrasta takie coś. Przeciez na oucie to wystarczy pod koniec maja wrzucic nasiono do dobrej ziemi w dużej donicy,  czasem podlac i rosna smoki po 2/3metry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Optymistycznie ocenil bym to 2/10. Jesli bedzie z tego 10 palenia to bedzie sukces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green ale jakie pierdolniecie musi mieć jak cała moc rośliny skupiona w małym bobku jest to wyjeżdżasz z domu nogami do przodu na noszach 🤣 zajarał bym, a po wiadrze to już nie ma szans na przeżycie 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@szamayo no tak o tym nie pomyślałem 🤣 w końcu to outdoor.. moc 3 metrowej rosliny co daje 1.5kg zawarta w 1.5g minirocka :smokelots:

Koncentrat prosto z NASA.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi