Skocz do zawartości
Gość

Royal Kush + Gorilla Zkittles + Blackberry + Moonrock + Gmo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Mr.Green a twoje na ile były ? Ja chce zrobić 8 myślę że jak je będę trzymał nisko to do metra max urosną bo ta odmiana ma 130 max 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green 🥺🥺🥺 następnym razem będzie lepiej u mnie to już tak się prezentuje 

Aha zajebiście zdjęcia nie mogę dodawać bo za dużo waży 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green powiedz mi bo myślałem zrobić tak ps. Narysowałem najlepiej jak umiem hahaha żółte to klamerki do donicy i złapać roślinę np drutem a niebieskie to clipsy do lst czy same clipsy wystarczą ? 

IMG_9561.jpeg

IMG_9563.jpeg

IMG_9564.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow możesz ją złapać drutem bo czasem klipsy nie wystarcza.. one potrafią jak węże się wyginać xD a drut jako kontra się przyda. Z pewnością na początku zanim się informuje wszystko. Staraj się jak najmniej ja mietolic. Nie maltretuj jej fest.. zrób co masz zrobić i spokój.. czyli zaplanuj sobię.. podejdź do tego w miarę profi i ogarnij system :)) 

W sensie wiesz.. jak pobieranie krwi.. ciacho igła w środku.. a nie że kucie na 5 razy i reka sina 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green @Mr.Green no dokładnie ja zrobię cięcia chwycę ją za szmaty do doniczki i zostawię bardziej się będę bał że znów któraś złamie 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@PogromcaBaobabow rób na raty. Najpierw musisz delikatnie zmiękczyć łodygę. Nie doginaj jak łuk bo pęknie. Najlepiej wybrać miejsce i tam palcami lekko zmiękczyć tkankę. Ze dwa, trzy razy taki manewr w miejscu gięcia z drobnymi przerwami po kilka minut i łodyga jest skorsza do współpracy. Wtedy to miejsce doginasz tak jak trzeba i jest git. Chodzi o delikatność i wyczucie. Przygotowanie materiału. Miecz też nie kuje się na raz tylko wielokrotność czynności przynosi dopiero efekty. Nie podchodz jak do łuku by nagiąć na siłę tylko jak ortopeda.. nastawiać i robić korekty by przyniosło efekt 😉

Mi jedyne szczyty pękały to od ciężaru topów  :yummy:

Edytowane przez Mr.Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

O siema Dychaweflaku co tu masz inny nick niż na instagramie 

Edytowane przez YołYoł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@YołYoł hahaha wszędzie mam „Dychaweflaku” tu po prostu nie zmieniłem 😄 

@PogromcaBaobabow czemu ty nie masz growtentwizard ? 🙃

@Mr.Greenniewiem czy to ta miała Helmet head ale zobacz na tą plamę na małym listku to od pestki będzie nie ? image.thumb.jpg.09f20b67798485d2bec33c9e5f6b5b02.jpg

IMG_A0613E9A-D104-4F9F-A833-DF092EACD36A.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green przy mainlining będę wypierdalal 3 dolne piętra to mi nie zależy ale zwracam uwagę na każdy detal 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow przy cięciu też warto spojrzeć na roślinę i wtedy podjąć decyzję. Nie ma co być sztywnym co do którego piętra. To ma być pierwsze lub drugie zdrowe piętro które dobrze rokuje. Dlatego czeka się do 5 pięter by sprawdzić czy roślina się w miare dobrze rozwija i czy ogólnie ma prawidłowa budowę. 

Jak ciąłem te gelato to było widać slabszy gen i te odnogi nie były tak fajne jak w szogunie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green ja mam zamiar gdzieś nawet do 6 dociągnąć wtedy na wysokości nad 3 tnę a 1 i 2 całkiem wycinam zobaczymy jak to będzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@YołYoł to nawet nie wiedziałem ja miałem wcześniej wszedzie taki nick jak tu po prostu tu nawet nie sprawdzałem czy zmienić mogę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.07.2025 o 06:29, Mr.Green napisał:

@PogromcaBaobabow możesz ją złapać drutem bo czasem klipsy nie wystarcza.. one potrafią jak węże się wyginać xD a drut jako kontra się przyda. Z pewnością na początku zanim się informuje wszystko. Staraj się jak najmniej ja mietolic. Nie maltretuj jej fest.. zrób co masz zrobić i spokój.. czyli zaplanuj sobię.. podejdź do tego w miarę profi i ogarnij system :)) 

W sensie wiesz.. jak pobieranie krwi.. ciacho igła w środku.. a nie że kucie na 5 razy i reka sina 😅

Trochę spóźnione ale tu masz sto procent racji i jestem poza chatą bo zrobił bym wam fotki jak potrafią się wywinąć z klipsa. I to z taką szybkością że potrafi wywinąć się jednej nocy i do tego do połowy się wyprostować 😉 małe żmije 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi