Gość Napisano 2 Lipca (edytowane) @Robson a kupiles lampe razem z tym dzyndzlem iConnect co jak pendrive wyglada? Jak tak to zresetuj lampe tam chyba sie 3razy on-off przekrecalo, jest instrukcja w necie. Ale tak ogólnie to ja nie polecam uzywac żadnych apek jak zalezy Ci na bezpieczeństwie 🙃 Edytowane 2 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 2 Lipca A czemu co lipa ??? Bo ja i tak mam timery polecam Gosund do wszystkiego także dla mnie to nie problem coś na czas he he 😁😁😁 .A miałeś problem z zarejestrowaniem??? Jakiś kod seścio cyfrowy???🤨 Aha a jest do kupienia przewód od lampy do zasilacza chcę zasilacz mieć na zewnątrz??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca @Robson Wyciek danych Mars Hydro - ujawniono dane hodowców marihuany https://share.google/68PXGSjAkxWnazQGE Mi ta aplikacja działala na wszystkich sprzętach, nie wiem jak jest teraz bo już nie uzywam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano 2 Lipca @Mr.Green to tak jak ja na razie wszystko od RQS ale teraz już mi przyszły pestki od THC-THC ale jedne są od akseeds ale wybrałem fajne i mocne odmiany takie jak Bruce Banner fotoperiod i jeszcze parę innych i już nie mogę się doczekać kiedy pójdą do ziemi ale do tego jeszcze długa droga bo najpierw muszę zadbać o to co mam w namiotach a to jest w sumie 13 krzaków plus trzy na balkonie i piec wkopanych na starej chacie. Kurwa ja tam gdzie byłem to pestki wrzucałem 🤣🤣🤣🤣 @Mr.Green a i jak potrzebujesz to mogę podać ci kod na trzy darmowe pestki od RQS? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca @Kolober@ od RQS to jakby dopłacali to i tak bym nie wziął 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano 2 Lipca @Cholender ja dwa razy od nich zamawiałem i w sumie tragedia nie ma ale też już powiedziałem że to ostatni raz po tym jak wykiełkowały mi czarne pędy 😅 A w lodówce jeszcze leżą 3× Royal Skywalker i trochę poczekają 😁😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 2 Lipca Ja mam cały czas pestki od RQS i wszystko jest git oprócz tej jednej trzy tygodnie wcześniej blue chesse wyskoczyla i po tygodniu padła ale reszta ok jak na razie 😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano 3 Lipca @Robson @Mr.Green to tak jak ja na razie wszystko od RQS ale teraz już mi przyszły pestki od THC-THC ale jedne są od akseeds ale wybrałem fajne i mocne odmiany takie jak Bruce Banner fotoperiod i jeszcze parę innych i już nie mogę się doczekać kiedy pójdą do ziemi ale do tego jeszcze długa droga bo najpierw muszę zadbać o to co mam w namiotach a to jest w sumie 13 krzaków plus trzy na balkonie i piec wkopanych na starej chacie. Kurwa ja tam gdzie byłem to pestki wrzucałem 🤣🤣🤣🤣 @Robson to jak chcesz to ci później podam ten kod to będziesz miał trzy pestki za darmo Tylko on jest ważny do końca sierpnia Kurde teraz zobaczyłem że skopiowałem jedna odpowiedź. Sorki 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 3 Lipca Kolekcja nie zła he he 😁 😄 😆 A ja teraz do tej lampy trzy dosidos i 1 blue chesse chyba zmieszcze co na 80/80??? . A z tym kodem to jak chcesz bo i tak będę w tym tyg zamawiał easy boost do ziemi i mikoryze 😁😁😁 A czemu Royal w lodówce??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 9 Lipca (edytowane) Siema. Działają te niby imitowanie wschody i zachody słońca??? Czy tylko by taki bajer ???😁😁😁 Daje to coś?? Edytowane 9 Lipca przez Robson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca @Robson w teorii tak bo roslina nie doznaje szoku przy naglym wlaczaniu swiatla ale patrzac na wyniki na lampach bez tego bajeru... nie wiem czy to tylko nie bajer🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 13 Lipca (edytowane) Siemanko co to może być Troszkę pryskalem 2 x czystą wodą 6.5 Jest winowajca co to i na to olejek neem tak? Edytowane 13 Lipca przez Robson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach