Kolober@ 190 Napisano 20 Czerwca Witam to moja druga uprawa ale pierwsza z odmianami sezonowymi dlatego porady mile widziane. A na wacikach wylądowały: 3× Royal Skywalker 2× Sherbet Queen 1× Sundae Driver 1× Bubblegum xl I dzisiaj chcę dosadzić jeszcze jedną bubblegum xl dlatego już dopisałem wyżej. A dosadzam ja bo ten czarny kiełek nie wróży nic dobrego. I powiem wam że rano sprawdzałem jak kiełkują to cztery już puściły kiełki ale jeden jest czarny, spotkał się ktoś kiedyś z takim przypadkiem? 😅 Plan na tą uprawę jest następujący: 2 albo 3 razy topping+ świadka do scrog. Na wegu chcę je trzymać około miesiąca do półtorej a później cztery z nich lądują w dużej szafie a dwie lub trzy zostaną w małym. Ale raczej dwie bo ten czarny nie daję dużej nadzieji na sukces😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 20 Czerwca A oto i mój czarny kiełek,jak myślicie będzie coś z tego? Mieliście coś takiego w swoich uprawach? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 20 Czerwca @Kolober@ ja jak widzial m u znajomego czarne kiełki to były zgnite ale może masz pigmentododatni kielek i coś z tego będzie ale raczej wątpię xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 20 Czerwca @Kolober@ afrykańskie geny.. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 640 Napisano 20 Czerwca Pigmentododatni...🤣🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 20 Czerwca @Mr.Green też tak kura myślę że murzynek Bambo w Berlinie mieszka 😁🤣 I dlatego bubblegum gum czeka w pogotowiu ale na razie jej nie wrzucam bo jak tamte wyjdą to nie pomieszcze wszystkich😅😅 a ja taki jestem że żadnej nie wyjebie i będę trzymał wszystkie a co za dużo to nie zdrowo. Tym bardziej że i tak muszę czekać na przekładkę do dużego namiotu bo najpierw muszą dojrzeć te które kwitną. A ty już siedzą w ziemi i to jest: Ziemia biobizz Light Mix I do wody dodałem troszkę czyli na 500ml dałem 2ml root-juice Ale kusi mnie żeby wstawić jeszcze te bubblegum xl , jak myślicie? Jakieś rady? 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 20 Czerwca @Kolober@ 6 jest wystarczająco Rośliny będą miały więcej miejsca i lepiej dojdą. Każda pochlonie więcej energii co przelozy się na jakość palenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 21 Czerwca @Mr.Greendziieki za potwierdzenie bo też tak myślę, tylko martwi mnie mój murzynek 😅😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 21 Czerwca Uchodźca 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 21 Czerwca @WBB elo zobaczymy czy to prawda że czarne geny się w ogóle nadają do czego kolwiek 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 21 Czerwca @Kolober@ do wyjebania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 21 Czerwca Jeszcze się łudzę 😅 32 minuty temu, Mr.Green napisał: @Kolober@ do wyjebania Na mówiłeś mnie 👍😉😁 bubblegum xl wstawione i ostatni raz zamawiam nasiona z Royal Quinns Seeds teraz trzeba zamawiać z lepszej półki 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 21 Czerwca @Kolober@ następne sobie zamów z Barney's Farm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 21 Czerwca @Mr.Green na bank spróbuję bo już mam dosyć tych średniej jakości banków ale do Polski do chaty idą mi nasiona z thc-thc tylko nie pamiętam producentów ale może zaraz sprawdzę to ci napiszę. @Mr.Green są to nasiona od akseeds i thc-thc to sa też producenci i właśnie od nich dostaje te nasiona A do tego wczoraj jak sądziłem nasionka to zobaczyłem że przy porządkach tak poszedłem po brandzie że wjebałem etykiety które specjalne kupiłem i dolniczki 🤣 Kurwa mistrzostwo świata oficjalnie 🤣🤣🤣💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 21 Czerwca @Kolober@ zamawiaj bezpośrednio od producenta. Też na chatę przyjedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 22 Czerwca Witam Panie i Panów 👋😁 niedawno wróciłem z miasta i zajrzałem do nowej uprawy i się nie zawiodłem 😁💪 wykiełkowały wszystkie 6 sztuk łącznie z tą czarną owcą i jestem lekko w szoku że to wykiełkowało bo wyglądało na zgniłe. Za to ta artystka na dole po prawej chciała chyba popełnić harakiri bo urwała sobie liscień jak próbowała uwolnić się ze Skorupki. Chyba Skorupka była zablokowana jakoś w ziemi bo nawet nie mogła jej podnieść do góry. No i bubblegum też wieczorem mogę włożyć i tak jak się tego obawiałem będę musiał. I wyjdzie chyba na to że jak podrosną to najsłabsze będę musiał kilim ją Kiler 😅😢 a nie lubię tego robić no ale niestety nie mam miejsca na Siedem sztuk Czuba że chce ktoś jedną 😉 a i mam kod na 3 darmowe nasiona od RQS tak że jak ktoś planuje jakiś zakupi to dajcie znać to oddam ten kod za darmo 😁👍 i tu macie fotki. Sorry macie tylko dwie, jebane ograniczenia 🤬 Dokleja😁 Dokleja😁 Ta pierwsza z lewej na górze to jest ten czarny kiełek, zwała co? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 22 Czerwca @Kolober@ pewnie będą wielkie knagi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 22 Czerwca @szamayo zobaczymy to moje pierwsze fotopedrie i mam nadzieję na fajne krzaki 💪👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 24 Czerwca Część 👋 W piątek 20 włożyłem pestki do kiełkowania czyli dzisiaj mamy piąty dzień jak wystawiły łebki z ziemi i jak na razie maleństwa radzą sobie świetnie 😁👍 Dzisiaj dostały po 30ml wody z dodatkiem root booster 2,5ml/500ml czyli na Siedem roślinek poszło jakieś 210-220ml roztworu. A dziewczynki dzisiaj wygląda tak 😁 Nawet ta z jednym liścieniem żyje ale jest troszkę opóźniona ale to normalne, siejka straciła jeden liscień i to dla niej ogromny stres na starcie ale zobaczymy co z tego będzie A i odpoczywają tylko dwie godziny ale to tylko przez pierwsze dwa tygodnie dlatego że nie chcę żeby za bardzo się nie wyciągały do góry. One mają mieć trzy razy robiony topping dlatego nie bardzo mi pasuje żeby były rozciągnięte 😉 Zastanawiam się jeszcze żeby zostawić im 24h lampę włączoną ale najpierw muszę coś wyczajić i jak dojdę ze sobą do porozumienia to dam znać 😉😁 i są duże szansę na pokój a nie to co za miedzą 🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 27 Czerwca Witam wszystkich 👋 dzisiaj mija piąty dzień od wykiełkowania a bubblegum xl czwarty ale ładnie się rozwija i praktycznie różnicy nie ma. Na dzień dzisiejszy dostały drugi raz wodę plus minimalną dawka root booster czyli 1ml/1.5l i Calmag to samo 1ml/1.5l wody. I wyglądają tak: 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach