Cali_Bastard 767 Napisano Poniedziałek o 19:54 @Kolober@ cieżko powiedzieć, musiał bym zobaczyć jak by się ustawiało po moich proporcjach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano Poniedziałek o 20:26 W dniu 9.08.2025 o 23:35, Cali_Bastard napisał: @Kolober@ musisz patrzeć jak tam apetyt bo nie zawsze są chłonne. Ja leje 5-10-15 na litr 5- zielony 10- czarny 15- czerwony i zwiększam procentowo wszystko podczas kwitu. Podaje też mono potas 2 ml na l razem z ta mieszanka i jest ok. Tu mi podawałeś dawki to mogę to sprawdzić tylko powiedz mi to 5-10-15 to w ml podałeś bo mi to kosmos się wydaje jak tak😅 a jeszcze piszesz że to na litr A tak ogólnie to nie wiem czy patrzyłeś na moje dziewczyny i tak źle chyba nie wyglądają co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 767 Napisano Wtorek o 22:56 (edytowane) @Kolober@ no tak 😅 to są proporcje na 10 litrów Grow: 5 czerwony 10 czarny 15 zielony + 2ml/l tonic fulvic overgrow spray 2 razy w tyg 2 ml/l GHE calmag co drugie podlanie na początku do pojawienia się true leaves pierwsze dwa podlania połowa dawki. flowering: 5 zielony 10 czarny 15 czerwony Po 2 tyg zwiększam o 10% co drugie podlanie aż dobije ec na 2.6 - 2.8 po 2 tyg kwitu dodaje mono potas 1ml/l pierwszy raz potem 2ml/l. na 2 tyg przed końcen odcinam czarny i dwa ostatnie podlania sama woda Jak przełączam to po zmianie fotoperiod na 12/12 podaje jedno podlanie gro następne z optic foliar switch i potem leci już chart na flowering. Edytowane Wtorek o 23:07 przez Cali_Bastard 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano Środa o 06:11 I teraz czaję jasno i wyraźnie😉😁 ok czyli na flowering odwracasz proporcje dodajesz mono potas i ogień. I ostatnie pytanie jak możesz, co ile sprawdzasz ranoff? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 767 Napisano Środa o 15:52 @Kolober@ jak nic się nie dzieje to nie sprawdzam wcale 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach