HolenderskiGrower 139 Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Witam o to moja pierwsza fotorelacja zapraszam do obserwowania?? pomoc mile widziana, a więc zaczynajmy! ? Growbox(własno ręczny) -Długość 77cm -Szerokość 37cm -0.28m2 Total Oświetlenie WEG do 40 dnia -CFL 32W x2 -CFL 20W x1 Oświetlenie FLO Spider Farmer SF-1000 Wentylacja -Wiatrak zajumany z łazienki ?♂️ (wlot powietrza na dole boxa wylot wiatraczkiem u góry) PESTKA -Candy Kush Express Dzień 5  Dzień 5  Edytowane 25 Marca 2020 przez HolenderskiGrower 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Lutego 2020 @HolenderskiGrower oby teraz wyszło !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Lutego 2020 @Tester Musi, wstęp do boxa surowo karany ?dziś jest znacznie większa rośnie jak ciasto w kamiennym piecu Rano wstawię zdjęcie ? POZDRAWIAM 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Lutego 2020 Dzień 6 Dodam tylko że to nie automat jak po przednio i jestem happy bo zawsze mogę przedłużyć wega. ? Rośnie faktycznie ekspresowo do tego wlany start set ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lutego 2020 @HolenderskiGrower to dobrze jak nie automat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Lutego 2020 Dzień 7 To co się z nią dzieje to szok ? rośnie w oczach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Lutego 2020 (edytowane) Dodam taka ciekawostkę. -podczas kiełkowania na wacikach końcówka korzenia weszła w wacik po czym musieliśmy robić operacje oddzielanie bawełny od korzenia Niestety nie poszło po naszej myśli było to trudniejsze niż się zdawało ponieważ ekeft końcowy był taki iż 1/4 korzenia została w waciku, nie poddałem się i wsadziłem, wykiełkowała i idzie lepiej niż moja poprzednia a pisałem ja na straty (BTW. W zapasie mam Hulk Berry) ? wniosek jest taki że penseta nadaje się tylko po terapii godlewskich Edytowane 25 Lutego 2020 przez HolenderskiGrower 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lutego 2020 @HolenderskiGrower to lecisz z tematem !!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Lutego 2020 @Andi oj lecę kwiecień będzie syty @Andi Dodam taka ciekawostkę. -podczas kiełkowania na wacikach końcówka korzenia weszła w wacik po czym musiałem robić operacje oddzielanie bawełny od korzenia Niestety nie poszło po mojej myśli było to trudniejsze niż się zdawało ponieważ ekeft końcowy był taki iż 1/4 korzenia została w waciku, nie poddałem się i wsadziłem, wykiełkowała i idzie lepiej niż moja poprzednia a pisałem ja na straty (BTW. W zapasie mam Hulk Berry) ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 23 Lutego 2020 @HolenderskiGrower 20 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: @Andi oj lecę kwiecień będzie syty @Andi Dodam taka ciekawostkę. -podczas kiełkowania na wacikach końcówka korzenia weszła w wacik po czym musiałem robić operacje oddzielanie bawełny od korzenia Niestety nie poszło po mojej myśli było to trudniejsze niż się zdawało ponieważ ekeft końcowy był taki iż 1/4 korzenia została w waciku, nie poddałem się i wsadziłem, wykiełkowała i idzie lepiej niż moja poprzednia a pisałem ja na straty (BTW. W zapasie mam Hulk Berry) ? Dzień 8 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lutego 2020 @HolenderskiGrower no rośnie, wilgotność bym zwiększył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 23 Lutego 2020 @Tester Zwiększona ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 24 Lutego 2020 Dzień 9 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 25 Lutego 2020 Dzień 10 Mam wrażenie że chyba zapomniała wypuścić dwóch liści? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lutego 2020 @HolenderskiGrower cóż zdarza się nie przejmuj się tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 25 Lutego 2020 @Tester Nie będzie miało to wpływ na dalszy rozwój? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lutego 2020 @HolenderskiGrower jak nie trafiłeś na jakiegoś mutanta to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 25 Lutego 2020 8 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: Dzień 10 Mam wrażenie że chyba zapomniała wypuścić dwóch liści? te liście teraz Ci powinny rosnąć tak mi sie zdjae @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 26 Lutego 2020 @Scatman wątpię każda jaka widziałem miała te dwa do pary ?ale ok niech rośnie 12 godzin temu, Scatman napisał: te liście teraz Ci powinny rosnąć tak mi sie zdjae @Scatman @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 26 Lutego 2020 5 minut temu, HolenderskiGrower napisał: @Scatman wątpię każda jaka widziałem miała te dwa do pary ?ale ok niech rośnie @Scatman @Tester Mi się zdaje ze będzie ok. Jak znajdę zdjęcie swojej roślinki w początkowym stadiu to wrzucę i porownamy Albo rzuć okiem na moją fotorelacje i zobacz jak to wygląda na 1 stronie masz zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach