Mr.Green 4837 Napisano 11 Czerwca @szamayo nie lepiej kupić grow bagi za kilka złotych? 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 11 Czerwca @szamayo kiedyś bankowo wypróbuję 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 12 Czerwca @Mr.Green czy lepiej tego się nie dowiem dopóki nie kupię, raz już miałem w koszyku growbagi ale nie pamiętam z jakiego powodu zrezygnowałem, możliwe że te folie kubelkowa zamówiłem XD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 12 Czerwca @Mr.Green wiesz co chociaż sam preferuje wygodę wiadomo 😁 ale myślę że też fajnie jak coś zrobisz samemu i jak jeszcze wyjdzie pozytywnie to masz podwójną radoche. Tak mi się wydaję przynajmniej 😅😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 12 Czerwca @Kolober@ kup materiał na grow bagi w rolce jak dywan i uszyj je sobie sam 🤣 Będziesz miał kształty jakie chcesz 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 12 Czerwca @Mr.Green o tym właśnie myślałem pierwotnie i pewnie też tak zrobię ale nie tym razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 12 Czerwca (edytowane) @szamayo dawaj inwestujemy w dywany będziemy hurtowo napierdalać na handel ai nawet mam nazwę firmy szamkolouszyj🤣🤣🤣🤣 Edytowane 12 Czerwca przez Kolober@ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 12 Czerwca @Kolober@ pomysł chujowy jak ta nazwa, która wymyśliłeś XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 12 Czerwca Na zwałe może być Przecież nie pisałem serio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 12 Czerwca @Kolober@ luz, załapałem, że to forma żartu xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 13 Czerwca Dzień 11 Na tych roślinkach które były już na to gotowe zrobiłem LST, reszta za 1-2 dni też myślę że będzie gotowa do treningu Wczoraj pierwsze podlanie nawozami 4ml Root Juice 2 ml Acti Vera 2 ml Bio Heaven 0,4g Microbes Wlałem łącznie 2x 1L 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 13 Czerwca @szamayo a te pętlę na szyjach to im będziesz zdejmował czy tak trzymał będziesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 13 Czerwca @WBB w planach mam poucinać im te łby 😛 Na automacie to fajnie wychodziło, tutaj nie wiem jak wyjdzie bo zaraz będę im przełączał światło na kwitnienie Tzn za 3 dni planuje zmienić światło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 14 Czerwca @szamayo dość małe są jak na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 14 Czerwca @Mr.Green ostatnio robiłem 14 dni wega i było zadowalająco, a zależy mi na czasie @Mr.Green też stosunkowo małe donice mają tam za dużo na wegu jakbym przytrzymał to pewnie też nie za dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 15 Czerwca Dzień 13 Wczoraj podlane 2x 1l wody 4ml Root Juice 2ml Acti Vera 2ml Bio Heaven 0,4g Microbes @Mr.Green też miałem myśl że jak przechodzą tak szybko na flo to trochę jakby automaty zrobic z sezonu bo automaty też dosyć wcześnie przechodzą na flo jak są jeszcze małe Raz pamiętam że preflowery miałem na automacie przed pierwszym LST 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 15 Czerwca Siemka no ciekawe ja ci to wyjdzie a co do automatów to tak po 20 dniach to standard podobno i tego nie wiedziałem i też pierwsze lst robiłem po pojawieniu się preflowerów i teraz już będą sezony i powoli trzeba zamawiać pestki😁 @szamayo na bank będę obserwował twoją relację bo mam podobny plan z tym że ja chcę jechać na dwa namioty na przekładkę. W małym namiocie do miesiąca trzymać na wegu i przekładka do dużego i od razu na flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 15 Czerwca @Kolober@ ja widziałem filmik jak na yt jak gościu tak robil że 2 tyg wegetacji, kwestia dopracowania treningu i karmienia żeby wyszło jak najlepiej tak myśle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 189 Napisano 15 Czerwca @szamayo tą podobnie robił gościu z szkola ziola i teraz właśnie kupiłem po to drugi wiekszy zestaw na przekładkę bo chce dojść do ścinki co dwa- dwa i pół miesiąca. Miesiąc na Wega w małym namiocie tj80×80×160 a później przekładka do dużego 70×140×200 i od razu przełączyć na flo. Do tego trening toping połączony z lst i scrog, zobaczymy jak to wyjdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 883 Napisano 17 Czerwca Dzień 14/15 Dzisiaj powinienem przełączyć im światło ale ze dopiero trenuje pozostałe rośliny poczekam z przełączeniem z 2 dni Jedna roślina przypadkowo straciła głowę przy dociaganiu lst, Critical i LSD póki co rosną największe Narazie nie podlewam bo ziemia zdaje się jeszcze mieć w sobie wodę Zastanawiam się czy ucinać łeb Criticalowi i drugiemu Bastradowi, jeden Bastrad stracil już głowę zobaczę jak sobie będzie radził @szamayo a i zmniejszyłem lampę do 60% bo roślinki zbijaly się za bardzo przez co opóźnienie z LST wynikło 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach