Skocz do zawartości
szamayo

Critical, Gelato, LSD, Gorilla Zkiettlez, Fat Bastard 80x80

Rekomendowane odpowiedzi

@szamayo kiedyś bankowo wypróbuję 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green czy lepiej tego się nie dowiem dopóki nie kupię, raz już miałem w koszyku growbagi ale nie pamiętam z jakiego powodu zrezygnowałem, możliwe że te folie kubelkowa zamówiłem XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green wiesz co chociaż sam preferuje wygodę wiadomo 😁 ale myślę że też fajnie jak coś zrobisz samemu i jak jeszcze wyjdzie pozytywnie to masz podwójną radoche. Tak mi się wydaję przynajmniej 😅😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@szamayo dawaj inwestujemy w dywany będziemy hurtowo napierdalać na handel ai nawet mam nazwę firmy szamkolouszyj🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Kolober@

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zwałe może być 

Przecież nie pisałem serio 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 11 

Na tych roślinkach które były już na to gotowe zrobiłem LST, reszta za 1-2 dni też myślę że będzie gotowa do treningu 

Wczoraj pierwsze podlanie nawozami 

4ml Root Juice 

2 ml Acti Vera 

2 ml Bio Heaven 

0,4g Microbes 

Wlałem łącznie 2x 1L 

20250613_142015.jpg

20250613_144237.jpg

20250613_144250.jpg

20250613_144258.jpg

20250613_144307.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB w planach mam poucinać im te łby 😛

Na automacie to fajnie wychodziło, tutaj nie wiem jak wyjdzie bo zaraz będę im przełączał światło na kwitnienie 

Tzn za 3 dni planuje zmienić światło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 13

Wczoraj podlane 2x 1l wody 

4ml Root Juice 

2ml Acti Vera 

2ml Bio Heaven 

0,4g Microbes 

20250615_090757.jpg

20250615_090828.jpg

20250615_090847.jpg

@Mr.Green też miałem myśl że jak przechodzą tak szybko na flo to trochę jakby automaty zrobic z sezonu bo automaty też dosyć wcześnie przechodzą na flo jak są jeszcze małe 

Raz pamiętam że preflowery miałem na automacie przed pierwszym LST 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka no ciekawe ja ci to wyjdzie a co do automatów to tak po 20 dniach to standard podobno i tego nie wiedziałem i też pierwsze lst robiłem po pojawieniu się preflowerów i teraz już będą sezony i powoli trzeba zamawiać pestki😁

@szamayo na bank będę obserwował twoją relację bo mam podobny plan z tym że ja chcę jechać na dwa namioty na przekładkę. W małym namiocie do miesiąca trzymać na wegu i przekładka do dużego i od razu na flo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@szamayo tą podobnie robił gościu z szkola ziola i teraz właśnie kupiłem po to drugi wiekszy zestaw na przekładkę bo chce dojść do ścinki co dwa- dwa i pół miesiąca. Miesiąc na Wega w małym namiocie tj80×80×160 a później przekładka do dużego 70×140×200 i od razu przełączyć na flo. Do tego trening toping połączony z lst i scrog, zobaczymy jak to wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 14/15 

Dzisiaj powinienem przełączyć im światło ale ze dopiero trenuje pozostałe rośliny poczekam z przełączeniem z 2 dni 

Jedna roślina przypadkowo straciła głowę przy dociaganiu lst,

Critical i LSD póki co rosną największe

Narazie nie podlewam bo ziemia zdaje się jeszcze mieć w sobie wodę 

Zastanawiam się czy ucinać łeb Criticalowi i drugiemu Bastradowi, jeden Bastrad stracil już głowę zobaczę jak sobie będzie radził 

20250617_154837.jpg

20250617_155341.jpg

20250617_160659.jpg

20250617_160804.jpg

@szamayo a i zmniejszyłem lampę do 60% bo roślinki zbijaly się za bardzo przez co opóźnienie z LST wynikło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi