Paweł121212 2 Napisano 23 Maja (edytowane) siemano, znalazlem taką rosline: To jest konopia ? czy cos podobnego do konopii? dodam tez ze miala takie wloski, jakby zaczynala kwitnąć Edytowane 23 Maja przez Paweł121212 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 23 Maja @Paweł121212 nie wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 23 Maja Jak pachnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł121212 2 Napisano 23 Maja (edytowane) @WymiataczMega Pachnie tak lekko ziołowo, moze to jakas samosieja czy cos ? jak patrzyłem na forum, to jak ganja zaczyna kwitnąć to ma takie wloski, ta tez troche ma tylko ich nie widac bo zdjecie z flashem bylo robione @Tester no mi te liscie nie pasują, ale zobaczyłem włoski i zacząłem rozmyślać i tez robilem research, i nie znalazlem nic podobnego do tej rosliny Edytowane 24 Maja przez Paweł121212 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 26 Maja To jest "serdecznik pospolity" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł121212 2 Napisano 18 Czerwca W dniu 26.05.2025 o 12:05, Kupa kupalski napisał: To jest "serdecznik pospolity" a mozna to palic ? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 21 Czerwca @Paweł121212Możesz przy tym posadzić swój krzak. Primo, będziesz miał dobre maskowanie. Secundo, nie musisz kupować gleby, bo serdecznik rośnie na żyznych glebach o odpowiednim ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł121212 2 Napisano 21 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Kupa kupalski napisał: @Paweł121212Możesz przy tym posadzić swój krzak. Primo, będziesz miał dobre maskowanie. Secundo, nie musisz kupować gleby, bo serdecznik rośnie na żyznych glebach o odpowiednim ph. no ale ten serdecznik rosnie przy ulicy, samochody jezdza @Kupa kupalski Edytowane 21 Czerwca przez Paweł121212 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach