YołYoł 27 Napisano 20 Maja Siemanko pytanko mam czy to jest popalone od nawozów używam organicznych nawozów czy od światła i jeszcze jedno roślina pali się od wytwarzanego ciepła przez lampę czy od tego że jest go za dużo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 20 Maja Lampa może być za mocno ustawiona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @YołYoł nie od ciepła a od ciśnienia fotonowego.. Ile jest wysokości między roślina i lampą? Jaka lampa? I na ile masz ustawione. Podaj więcej szczegółów to nie musimy wróżyć z fusów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 27 Napisano 20 Maja Powiem ci tak lampę mam 15 cm od szczytów a nie mam miejsca żeby ją wyżej podciągnąć na 100 procent mam ustawioną 150 w z Mars hydro wygląda to masakryczne patrzcie na to Najgorsze że nie mam miejsca jeszcze jej robiłem supercroping i na scroga dałem bo była pod lampą już no i co z tego jak i tak wyciągła się spowrotem pod lampę Jak zmniejszę lampę coś da ? Na 75 procent np @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @YołYoł pali bo jest za blisko. Możesz spróbować zmniejszyć na 75% ale odległość jest za bliska tak czy siak.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 27 Napisano 20 Maja Właśnie zmniejszyłem na 75 zobaczymy jak będzie palić najwyżej spróbuję ją jakoś ponaginac jeszcze delikatnie pod skos jakoś czy coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @YołYoł ile ma ten namiot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 27 Napisano 20 Maja 140 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @YołYoł wymień na większy bo nie zaznasz spokoju a tego sobie zostaw na faze wzrostu czy sadzonki.. Lub uprawiaj mniejsze rośliny. Robiłeś toping? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 27 Napisano 20 Maja Żebyś wiedział kupię taki 180 bo będę ciągle się wkurwial ta robiłem toping normalniei lst i w fazie stretchu zaczęła mi tak ni w górę że w drugim tyg flo robiłem supercroping to nie starczyło i musiałem dać Scrog jeszcze i jak widać i to nie pomogło A dopiero co mówię ściągnę tą siatkę ponaginam na boki to jeszcze połamały mi się 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @YołYoł Ile tam masz roślin w tym boxie i jakie są jego wymiary? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 27 Napisano 20 Maja 3 a miałem 4 jedna na balkon poszła 60x60x140 boxa mam tak wiem przegiąłem lekko pałę 😂 jeszcze najgorsze że na kwitnieniu były i wyciągałem ją na dwór będzie Rewegetacja zobaczę czy coś z tego wyjdzie 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach