huczpucz 105 Napisano 26 Czerwca No co mogę powiedzieć, buduje masę skubaniutka 🤪 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 29 Czerwca Na dzień dzisiejszy wlecial fryzjer. Moim oczom okazał się w sumie ciekawy widok. Sam jestem ciekaw co to dalej spłodzi. Parę strzałów na wegu dostała, a jak to automaty. Lubia być kapryśne. Aktualnie: -światło przestawione od 2 tyg, na 18/6. -wysokość lampy poszła w gore 10cm, chce zeby jeszcze mi się trochę wyciągnęło w gore :P -podlewane co 3 dni, na zmianę z nawozami. Litrarz bardziej od pragnienia. Raz litr, raz 2 litry -nawozy dalej te same. Nie widzę znaków niedoborów. Więc nie zmieniam narazie rozkładu jazdy. Piranha,sensi Bloom i Big bug spisują się elegancko jak do tej pory. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2958 Napisano 29 Czerwca @huczpucz ile ona już kwitnie? Juz raczej nie urośnie wzwyż. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 29 Czerwca 58 minut temu, Lady in Green napisał: @huczpucz ile ona już kwitnie? Juz raczej nie urośnie wzwyż. Z tym wyciągnięciem w górę, to może lekko przesadziłem. Bardziej na myśli miałem masę topów, z rana jeszcze wszystkie szary komórki nie funkcjonowały 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 29 Czerwca @huczpucz no i jakoś idzie co a ktoś ty tak demonizował że padnie 😉🤣🤣🤣 Który to dzień na flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 620 Napisano 29 Czerwca (edytowane) @Kolober@ i póki co się nie mylę Edytowane 29 Czerwca przez Mechanik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 29 Czerwca @Mechanik jak wyczajił😉🤣 ale jak na razie jeszcze stoji i nawet ładnie kwitnie i jakaś pięćdziesiątka na koniec wyskoczy 😁 Może 🤔 A tak na poważnie to przeżyć pzerzyje ale fakt za wiele to z niej nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 620 Napisano 29 Czerwca @Kolober@ to jest automat w 68 dniu jego życia już, nawet jak spuchnie, to już nie urośnie, a że to automat, lampe dał wyżej i leje wodę na zmianę z nawozami, to będzie to bardzo luźne i ew. jak otrymuje to tak, żeby zostawić trochę cukrowych to może przebić te 24 giety, a tak to nie. @huczpucz Ziomuś, lampa możliwie jak najniżej, tak jak pan producent przykazał i na full, bo nie będziesz miał czego palić, ew. na porządne masło starczy śrutu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 29 Czerwca Według mnie lepsze jest mniej topów ale zbitych niż dużo luźnych. Każdy robi wedle uznania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 29 Czerwca @WymiataczMega wiadomo przynajmniej dla mnie że lepsze są twarde i zbite topy bez gadania 👍😁 Zaraz moje dziewczyny wstają a maluszki jak ładnie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 29 Czerwca Hehe, jest optymalnie majstry, nie lece masówki. Więc mogę sobie pozwolić na odrobinę fantazji i niekonwencjalności. Przy następnej moge zrobić taki hardcore, nie ma problemu 😂 Dajmy narazie tej pokazać co tam ma w środku 🫡🫡 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 3 Lipca Update kolejny, wszystko mi się ładnie wyrównało i jak narazie z efektów jestem zadowolony. Wcześniejszą odmianę, która prowadziłem, wyciągnąłem na 80g z krzaka. Zobaczymy co tu się urodzi. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 6 Lipca Parę dni za nami to update tez wleci. Na ten moment wiedzę juz tylko jak topy nabierają masy, jeszcze chwila I powinna zacząć juz dojrzewać. Jak te dzieci szybko rosną 😋 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano Niedziela o 00:30 Bliżej końca, niż dalej 😋 Za parę dni wlatuje płukanka, a później zostawię żeby roślina wyciągnęła sobie wszystko z nawozów i gilotyna 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano Niedziela o 18:55 Miałem trochę czasu,więc przy okazji ściąłem większego sampla na testa. Na pierwszy rzut, fajny zbity. Sprawdziłem tez, trio i jak na moje to tak jak mówiłem. Tydzień, maksymalnie 2 i do cięcia. Chyba że ktoś ma inne zdanie to zapraszam 🫡 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 620 Napisano Niedziela o 19:03 @huczpucz średnio po tych mało ostrych zdjęciach całości to ocenić, ale pl tym zdjęciu topka z 6 lipca można wnioskować, że faktycznie, tydzień dwa i kosa. Bardzo luźny ten ścięty topek, dużo cukrowych, ale coś tam pokopie 🙂 Swój to swój jednak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach