androidowiec 2 Napisano 17 Maja Daje do ocenki Czy coś jej jest ? I mniej więcej ile do zbiorów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja Ze 2 miesiace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 17 Maja Jakieś pk można dawać. To początek kwitnienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 17 Maja @WymiataczMega czy Plagron PK 13-14 będzie dobry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 17 Maja Może być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 17 Maja Wielkie dzięki. Za niedługo wstawię jak to tam wygląda 😇 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 19 Maja Green Sensation jest lepsze niż samo PK - fajne twarde pąki po tym rosną. Tylko musisz mieszać to z nawozem np. Plagron Terra Bloom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 23 Maja czy mogę powycinać niektóre liście wiatrakowe które zasłaniają kwiaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlbaPPP 15 Napisano 23 Maja Tak jak najbardziej możesz delikatnie wyciąć te które przysłania kwiaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 24 Maja Moim zdaniem puchnie ładnie Nie brakuje jej nic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 25 Maja @OlbaPPP mam pytanko czy nie zestresuje sie roślina jak musialem jej wyciąć jednego topa bo pojawiła sie pleśń taka mała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 25 Maja @androidowiec nie a rośliny wykazuje jak by niedobory lekkie może z ph coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlbaPPP 15 Napisano 25 Maja Na tym sreberku to krople wilgoci??? Skad pieśń? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 25 Maja @OlbaPPP No wydaj mi się że z liści które usychały przeszla pleśń na topka a to jest folia mylar nie to nie krople wilgoci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 25 Maja @androidowiec na tym etapie pleśń? Masz fotke jak to wyglądało? Jaką masz wilgotność w boxie, wyciąg i mieszak masz? Btw, żarówki masz z kloszami czy mi się wydaje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 25 Maja @Lady in Green jak będę w domu to postaram sie zrobic zdjecie jak tego nie wyjebałem Wilgotność w boxie 50 Wyciągu nie mam Ale mam taki wiatrak z filtrem No mam z kloszami haha a to źle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 25 Maja @androidowiec nasi forumowi Panowie piszą że ma być tak: A co do roślin to ruch powietrza muszą mieć, wyciąg by im się już przydał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 25 Maja @Lady in Green wielkie dzięki rano się tym zajmę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
androidowiec 2 Napisano 1 Czerwca Mniej więcej ile jeszcze dni do bursztynu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach