TaTTiTo 254 Napisano 31 Maja (edytowane) DZIEŃ 7 10% LAMPY 35 CM OD DZIEWCZYNEK, RH 38-42% MAJĄ TROCHE ZA CIEPŁO ALE NIC Z TYM ZROBIĆ NIE MOGĘ 28/29 STOPNI W NOCY 22. WCZORAJ DOSTAŁY UKORZENIACZ 3ML/1L Edytowane 31 Maja przez TaTTiTo 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 31 Maja Elegancka czterolistna koniczynka 🍀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 7 Czerwca DZIEŃ 14 LAMPA 15% 35 CM, RH 40% PODLANE DZIŚ ROOTEM 3ML/1L DZIEWCZYNKI PO LST, GŁÓWNY WĘZEŁ NIE WIEM CZY DOBRZE PISZE ALE O ŚRODKOWĄ PAŁE CHPODZI XD MAM ZAMIAR TRZYMAĆ JĄ PRZY SAMEJ ZIEMI. JEDNO NASIONKO SPISAŁEM NA STRATY I WRZUCILEM NASTĘPNE OKAZAŁO SIĘ ŻE WSZYSTKO OK I TERAZ SĄ 2 W 1 ^^ 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @TaTTiTo na bogato :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 7 Czerwca 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @TaTTiTo na bogato 🙂 czemu na bogato? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @TaTTiTo a co.. na biednie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 14 Czerwca (edytowane) DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ 21 DZIEWCZYNKI PO POPRAWIE LST WCZORAJ DOSTASŁY ROOT 3ML/1L LAMPA 15% 30 CM, RH 38-40%, TEMP. 29 STOPNI NOC 22 Edytowane 14 Czerwca przez TaTTiTo 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca Ładnie to idzie tej jednej troszkę pk brakuje, jasne krawędzie liści się robią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 619 Napisano 14 Czerwca @JarzynaSWDN jak się robią takie zielone to znaczy ze wracają do siebie. Niebieskawy odcień u indyjek moze wynikać z uaktywnienia genów antocyjanów, jeżeli to jest niebieska odmiana, ale jeżeli nie to fosfor przyblokowany był zbyt niskim ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 14 Czerwca A ja stawiam że za dużo ukorzeniacza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 14 Czerwca najbardziej prawdopodobna jest wlaśnie woda ze złym ph bo raz czy dwa wlałem prosto z kranu bo mi zabrakło ale nic im nie wlewam jeszcze dopiero w przyszłym tygodniu, wam też wydaje się że są małe jak na 21 dzień? albo mi się wydaje przez lst skupiły się na kilku szczytach i dlatego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 619 Napisano 14 Czerwca @TaTTiTo moze taka odmiana, na stretchu ją trochę wyciągnie i przynajmniej nie będziesz miał dużo małych bobków, tylko zbite maczugi jedna przy drugiej. Takie powyciągane wiechcie są przereklamowane, co z tego, że masz dużego krzaka, jak ściągniesz z tego po 5 topków 3g wagi. Lepiej zbić roślinę, rozłożyć ją równo i z dobrym światłem da Ci kozak topy. A światło masz porządne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 23 Czerwca DZIEŃ 29 DOSTAŁY DZIŚ STARTERBOST OD APTUS 7ml/10l LAMPA 25% 35cm, RH 40% 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 23 Czerwca Ładne 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 24 Czerwca Zaczynają ładnie kwitnąć 🤩👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 26 Czerwca WLECIAŁ TERROR DZIEŃ 34 LAMPA 25% 35CM, OD POCZĄTKU UPRAWY WYSOKOŚĆ LAMPY ZMIENIŁA SIĘ O +/- 5CM, RH 50% 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 26 Czerwca @TaTTiTo mamy twój palec.. jak chcesz odzyskać resztę to musisz oddać połowę plonu.. masz czas na odpowiedź do jutra 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 27 Czerwca @Mr.Green za palce oddam wszystko 😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 254 Napisano 27 Czerwca 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 27 Czerwca @TaTTiTo zdrowo nabite @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach