Mechanik 621 Napisano 10 Maja @DominikMimol daj zdjęcie od przodu jakieś, żeby się upewnić, ale po tym drugim zdjęciu widać, jakby się wyciąga trochę, niżej lampa ^ ^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 10 Maja @Rzeźnik Dałem teraz niżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 20 Maja Dzien 11ty od wykielkowania podlewam co dwa lub trzy dni 250-300ml. Dwa razy podlałem z power roots i liście zaczęły sie troche deformować dlatego teraz dostają sama wode 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 30 Maja Dzień 21szy podlewane 400ml + power roots co 3 Dzień dziś przeszły trening pierwszy raz to robiłem i mam nadzieję że jakąś to wyszło, napewno nic nie złamałem 🙈 kilka zdjęć panienek może jakieś rady ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 31 Maja Witam dzis na jednej z roślinek zobaczyłem żółte końcówki na liściach, czym one mogą byc spowodowane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 6 Czerwca 28 dzień od wykielkowania wydaje mi się że wszystko idzie dobrze ale może sie mylę proszę bardzo o opinię 😊 czy moze mi ktoś powiedzieć kiedy przestawić swiatlo na bloom ? 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 6 Czerwca @DominikMimol chyba już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 6 Czerwca @Mr.Green czyli te swiatlo ,,weg,, wylaczyc i włączyć,,bloom,, ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @DominikMimol a da się obydwa włączone mieć? Zrób zdjęcie tego przełącznika jak możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 7 Czerwca Tak da rade są dwa włączniki pokrętła @Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @DominikMimol to lepiej jak chodzą obydwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 7 Czerwca @Mr.Green na 100% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @DominikMimol Czy jestem pewien na 100%? Czy lampa na 100% mocy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 7 Czerwca @Mr.Green czy lampy na 100% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Czerwca @DominikMimol a na ile są teraz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 7 Czerwca @Mr.Green dalem 100% bloom i 80% weg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach