Introwertyk 2 Napisano 30 Kwietnia Witam wszystkich, czy po obejrzeniu tych dwóch zdjęć które dodałem jest w stanie ktoś określić na pierwszy rzut oka co może być przyczyną tych rdzawych plamek na liściach? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 30 Kwietnia 4 minuty temu, Introwertyk napisał: Witam wszystkich, czy po obejrzeniu tych dwóch zdjęć które dodałem jest w stanie ktoś określić na pierwszy rzut oka co może być przyczyną tych rdzawych plamek na liściach? Pozdrawiam potas panie, jak ją podlewałeś? sprawdzałeś ph? co to jest za odmiana daj więcej info aby chłopaki ci mogli pomóc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Introwertyk 2 Napisano 1 Maja Z tym potasem to może się zgadzać, ph gleby 6,5 odmiana Mimoza Auto, raz tylko nawoziłem jak była na wegu i to minimalnie, ziemia w uprawie Light Mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 1 Maja (edytowane) 2 godziny temu, Introwertyk napisał: Z tym potasem to może się zgadzać, ph gleby 6,5 odmiana Mimoza Auto, raz tylko nawoziłem jak była na wegu i to minimalnie, ziemia w uprawie Light Mix Roślina zaczęła kwitnąć i potrzebuje jeść i pić. Dodaj tu jeszcze jakich nawozów używasz. Co do ilośći to się nie wypowiem bo nie mam na tyle doświadczenia w tej sprawie ile jej dać. Edytowane 1 Maja przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Introwertyk 2 Napisano 1 Maja W sumie to dziś podlałem pierwszy raz nawozem PK 13/14 i małą ilość tego nawozu na kwitnienie, poczekam i zobaczę za kilka dni czy będzie lepiej, dzięki za info i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach