Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @Dr.Grün same się takie robią. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @rybson222 out rzadzi sie calkiem innymi prawami a o 8 litrowych pisal Ci indorowiec🙃 jesli zalezy Ci na karlach to pozostan przy 5 litrowych ale idac w wieksze robisz lst i masz niskie rozlozyste a dajace spory plon rosliny, ktore nie rzucaja sie w oczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 roślina na out na pewno się bardziej rozrasta niż ta w namiocie. Jak jest dobra pestka i ma dużo ziemi, plus do tego outdoor to na pewno będzie rozrośnięta że trzeba będzie kijki podkładać Na początek nie ma co szaleć jak projekt ma być z lekkiego tajniaka. @moonka po ile masz litrów w szklarni swoje rośliny? Dodam że dość spore rosną. Wrzuć mu zdjęcie czy mu odpowiada taki mały klomb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja No, jakbym nie mial pojebanych sąsiadów, to bym dał i 20 litrowe donice, ale te kurwy zaraz wypatrzą i stąd taka decyzja ze 5 litrów doniczki to u mnie max. a u mnie bedzie mozna zrobic lst ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 zawsze można. Kładziesz ja i nie wystaje tak jak choinka. Wtedy jest taka bardziej jak w niebieksiej doniczce. Zbita i niskopienna. Bez lst może rosnąć już większy babol. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja 1 minutę temu, Mr.Green napisał: @rybson222 zawsze można. Kładziesz ja i nie wystaje tak jak choinka. @Mr.Greena myslisz ze z 20 gram z jednego krzaka sciagne, jak zrobie lst ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 myślę że spokojnie i więcej nawet. Musisz tylko o nią dbać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) 2 minuty temu, Mr.Green napisał: @rybson222 myślę że spokojnie i więcej nawet. Musisz tylko o nią dbać. wiem, codziennie bede dogladal bede tez robil tak, ze jedno podlewanie samą wodą, a jedno z biohumusem dzisiaj jeszcze chcialem zruszyc ziemie, i zobaczylem ze kielki juz są blisko, wiec maksymalnie pojutrze mysle ze wyjdą z ziemi Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 ważne by była naświetlona bo jak będzie miała za mało światła to się będzie wyciągać i porośnie krzaczor. Do tego musisz ją karmić żeby te topki miały się z czego uformować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja Teraz, Mr.Green napisał: @rybson222 ważne by była naświetlona bo jak będzie miała za mało światła to się będzie wyciągać i porośnie krzaczor. Do tego musisz ją karmić żeby te topki miały się z czego uformować. to ten biohumus wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 nie używałem to Ci nie powiem aczkolwiek jakby biohumus starczał na wszystko to reszta odżywek by nie miała sensu a jednak rynek jest bogaty. Warto coś za parę złotych dokupić jak roślina będzie warta inwestycji. Coś z bio niedrogiego jak kupisz to i tak starczy na kilka roslin jak lecisz po jednej sztuce. Żarcia nigdy dość. Im lepsze żarcie tym lepsze plony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) @Mr.Green Moge też dodać troche obornika, tez mam duzo pod ręką, dziwnie to brzmi XD https://allegro.pl/oferta/agrecol-biohumus-uniwersalny-nawoz-wieloskladnikowy-agrecol-plyn-1l-15381615732 mam cos takiego Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 a dasz radę zrobić zdjęcie butelki z tyłu? Składu? Co to ma itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) Napisze ci: Azot, żelazo,miedź,Cynk,Bor Plus ta ziemia jest nawożona wstepnie NPK Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 to że coś ma to jest pewne. Pytanie ile. Są jakieś procenty albo dawki? Gramy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) 6 minut temu, Mr.Green napisał: @rybson222 to że coś ma to jest pewne. Pytanie ile. Są jakieś procenty albo dawki? Gramy? nie pisze w procentach, wiem jedno, tym napewno nie da sie przenawozic, stosuje do pomidorów sałat i innych warzyw, wszystko fajnie rosnie, to trzeba po prostu stosowac przez dluzszy czas zeby bylo widac efekty. moge tez zrobic nawóz ze skórek banana, ze skorupek jajka chce to zrobić po prostu jak najbardziej naturalnie Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 no to śmiało możesz porobić takie nawozy na wspomaganie. Tym bardziej jak masz możliwości. Nawet możesz dżdżownice dodać. Mamy tu kolege od robali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja 9 minut temu, Mr.Green napisał: @rybson222 no to śmiało możesz porobić takie nawozy na wspomaganie. Tym bardziej jak masz możliwości. Nawet możesz dżdżownice dodać. Mamy tu kolege od robali. ten bio humus jest z dzdzownic, nawozów zrobie. dobra dzieki Panowie za pomoc, bede relacjonowal jak sie pokaża kielki na wierzchu Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 chodzi o żywe dżdżownice Miłego i czekamy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Mr.Green nie mam za duzo zdjec automatow z outa i w sumie nie wiem czemu😅 glownie sadze w 9litrowych. Pierwsza fota to auto w 5litrach wiec i roslina malutka. Na drugiej pozne sezony ale odzwierciedlaja +- wielkosc automata. Srodkowa 5litrow a dwie zewnetrzne 9 lub cos kolo tego. Srednio 50 z rosliny ale roznie to u mnie bywalo z nawozami...😅😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach