mat1226 20 Napisano 19 Maja Cześć podpowiecie co dalej? Dzisiaj zaglądnąłem do roślinki i okazało się że przybywają brązowe włoski, ale przy tym ona zaczęła dalej puchnąć, zostawić ją, czy wywalić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 19 Maja @WymiataczMega podpowiesz cos? ja juz nie wiem co z tym... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Maja Ciężko wyczuć bez dokładnych zdjęć trichomów. Jeżeli nie byłbym pewien uciął bym kawałek na testy. Na szybko do np mikrofali i sprawdził bym moc😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 19 Maja @WymiataczMega martwia mnie te odrosty, zaraz sprawdze trichomy, ogolnie obcialem kawalek i cos tam kopie, teraz pytanie czy te odrosty pakow sie nadaja do czegos? w sensie z topow przez weekend wyszly nowe topy i czy one sie nadaja do palenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Maja Jak nie ma pestek to wszystko można spalić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 19 Maja @WymiataczMega super dzieki za pomoc, ostatnie pytanie, scinalem roslinke ktora na dole miala pestki, to wyklucza taka roslinke, czy tylko te topy z pestkami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Maja Jak jest niewiele pestek to bym wybierał je i palił normalnie 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 19 Maja @WymiataczMega super dzieli wielkie raz jeszcze, troche mnie uspokoiles 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikjaworski88 8 Napisano 29 Czerwca On 5/1/2025 at 7:32 AM, mat1226 said: @Pan dbalem jak moglem... ale prawda jest ze chyba przenawozilem je troche... Nie przenawoziles a niedokarmiles, brak im magnezu i wapnia - calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 29 Czerwca @nikjaworski88 52 minuty temu, nikjaworski88 napisał: Nie przenawoziles a niedokarmiles, brak im magnezu i wapnia - calmag Napewno nie, od początku dawkowalem calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach