mat1226 20 Napisano 28 Kwietnia Witam, mam 5 szt automatów Wsadzone w ziemię 12.02 trichomy mleczne i przezroczyste... aktualnie wyglądają tak: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 30 Kwietnia @mat1226 niektóre mogą być już dobre, ale ta ostatnia fotka to widać że jeszcze nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia Wodę lej na te niezadbane roślinki Niechaj wyssa wsio z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 1 Maja @Pan dbalem jak moglem... ale prawda jest ze chyba przenawozilem je troche... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 1 Maja @mat1226 Masz jakieś foty z mikroskopu lub lupy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 1 Maja Przy automatach trichomy niekoniecznie zrobią się brunatne. Dlatego najpierw czekam aż "włoski" w 80% zrobią się brązowe i od tego momentu zaczynam obserwować trichomy. Wybieram kilka topów i obserwuję mniej więcej te same miejsca i jeżeli obserwuję zmiany w trichomach to czekam, a jeżeli przez kilka dni nic się nie zmienia tzn. że czas na ścinkę. Przetrzymywać zbyt długo nie warto, bo palenie traci moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 1 Maja @Kupa kupalski ok dzięki. no wiięc na jednej nie ma prawie wgl brązowych włosków więc jeszcze czekam, jedna miała kilka brunatnych trichomów to odrazu wyciąłem. wiec w poniedziałek mam plan ściąć wszystkie które mają brązowe włoski i mleczne trichomy, a z białymi włoskami je jeszcze potrzymam kilka dni. Co myślisz? @Dr.Grün Nie zrobiłem, dzisiaj sprawdzałem i prawie wszędzie są w większości mleczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 5 Maja Ktoś podpowie co z tym fantem zrobić? cały czas mam białe słupki na ostatniej roślince, nic się nie zmienia od tygodnia. Czekać, czy powinienem ją zlikwidować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 6 Maja @Tester dzisiaj zobaczylem ze pomalu dochodza brazowe slupki, podpowiesz co z tym zrobic? czekac czy wywalic ta rosline? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 6 Maja Ile dni ma? Ja bym poczekał. Ona jeszcze puchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 6 Maja @WymiataczMega 76 dni ma. Za chwilę zrobię aktualne zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 6 Maja @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 6 Maja Może inaczej, ile czasu kwitnie? Proponował bym pozbyć się najgorzej zniszczonych liści które wychodzą ze szczytów. One stwarzają zagrożenie pleśnią. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 6 Maja (edytowane) @WymiataczMega od 28 marca takze 39 dni. Edytowane 6 Maja przez mat1226 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 6 Maja To krótko. Trzymaj ją jeszcze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 6 Maja @WymiataczMega ok dzieki, ogole ja jutro z tych lisci. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 6 Maja @mat1226 wiesz, ojeb z tych najgorszych co wychodzą ze szczytów 👊. Tylko delikatnie żeby za mocno nie macać panienki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Maja @mat1226 Masz jakiś mikro lub lupę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat1226 20 Napisano 9 Maja @Dr.Grün mam, jak sprawdzałem ostatnio to były przezroczyste 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Maja @mat1226 Najważniejsze, że masz. Sam wtedy będziesz wiedzieć kiedy ściąć 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach