Skocz do zawartości
mat1226

Jakk długo jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,  mam 5 szt automatów

Wsadzone w ziemię 12.02

trichomy mleczne  i przezroczyste...

aktualnie wyglądają tak:

IMG_1508.jpeg

IMG_1509.jpeg

IMG_1510.jpeg

IMG_1511.jpeg

IMG_1512.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy automatach trichomy niekoniecznie zrobią się brunatne.  Dlatego najpierw czekam aż "włoski" w 80% zrobią się brązowe i od tego momentu zaczynam obserwować trichomy.  Wybieram kilka topów i obserwuję  mniej więcej te same miejsca i jeżeli obserwuję zmiany w trichomach to czekam, a jeżeli przez kilka dni nic się nie zmienia tzn. że czas na ścinkę.  Przetrzymywać zbyt długo nie warto, bo palenie traci moc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kupa kupalski  ok dzięki.

no wiięc na jednej nie ma prawie wgl brązowych włosków więc jeszcze czekam, jedna miała kilka brunatnych trichomów to odrazu wyciąłem.

wiec w poniedziałek mam plan ściąć wszystkie które mają brązowe włoski i mleczne trichomy,  a z białymi włoskami je jeszcze potrzymam kilka dni. Co myślisz?

@Dr.Grün  Nie zrobiłem,  dzisiaj sprawdzałem i prawie wszędzie są w większości mleczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś podpowie co z tym fantem zrobić?

cały czas mam białe słupki na ostatniej roślince, nic się nie zmienia od tygodnia. Czekać,  czy powinienem ją zlikwidować? 

IMG_1553.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tester  dzisiaj zobaczylem ze pomalu dochodza brazowe slupki,

podpowiesz co z tym zrobic? czekac czy wywalic ta rosline?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi