Pan 94 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Liście się marszczą to wilgotność nie ta ////// Nic więcej tam się nie dowiesz Franko Xd Edytowane 30 Kwietnia przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green tak wygląda teraz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek jest tam ten stożek wzrostu gdzieś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 2 Maja Jeżeli iście się marszczą oraz roślina się wyciąga, to przyczyną może być zbyt obfite podlewanie. Taka mała sadzonka nie potrzebuje dużo wody (wodę można dozować strzykawką), a z tego co widzę u ciebie cały czas mokro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green coś jaśniej hehe ? @Kupa kupalski podlewam co 3 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek czy wychodzi ze środka z rośliny nowy stożek wzrostu.. to takie miejsce z którego się rozwijają nowe piętra i rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Mr.Green to jest wersja demo. Wiecej juz nic nie wyrosnie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green a dobra czaje już, że z tej roślinki środkiem powinno się już zacząć wypuszczać kolejne ale nie ma tego @Mr.Green narazie się tylko powiększają te liście co są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek no i to jest jakby zastanawiające bo widać właśnie brak stożka jakby Wygląda jak jakaś koniczyna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green wiem właśnie a teraz patrz znalazłem w fotorelacji. Przed roku jak wyglądał ten ananas a pestka ta sama 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek A masz inną pestkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green dobra, powiedz mi Mistrzu zostawić jeszcze ? Czy out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek Ja bym wrzucił nową pestke. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green ananasa już nie, mam kiełkuje teraz whitewidow ale też coś nie chce wyjść a 3 dni już minęły , wcześniej kielkowalelm Santa Marta haze i też po tyg kiełek nie wyszedł więc kosz poszedł, kielkowalelm blueberry też nie wyszedł i kosz i w sumie to został mi kritic auto od Kannabia @Mr.Green no czkekam właśnie az wyjdzie whitewidow a jak nie to jeszcze ten critic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek kurwa ziomek to Ty masz tam ładna klinikę aborcyjną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green ale czekaj kurwa ziomuś bo patrz co znalazłem jeszcze xd @Mr.Greenmiales któreś ? Co byś polecił do kiełka kolejnego bo tamte niewiadomo czy wyjdą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek dawaj tego Fast Budsa. Strawbery Kozacko wygląda na stronce. Aż ciekawość zżera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green dobra jedziemy z truskawka xd bo tamte raczej też nie wyjdą, dodam, że trochę leżą już te nasiona ale zamknięte od nowości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek 🍓 i 🍌 pójdzie na 🏦 bank Już tu skręcam bacika pod tą uprawę i zapalam dobrego ducha żeby była dorodna i soczysta. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Greenale mimo wszystko dzięki za pomoc dzisiaj, narazie zostawia ta marnote dopóki coś nie wyjdzie nowego z nasiona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach