Juras80 302 Napisano 26 Kwietnia Zaczęły kwitnąć. Tydzień temu robiłem fryzjera dziś 1 dzień veg ale stopniowo zmniejszałem światło świeciło dwa tyg 14/10 już widać oznaki kwitnienia. Zostawić jak jest czy wycinać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Juras80 miejscami wygląda gęsto. 👍 Ja bym teraz ewentualnie powycinała tylko te wiatraki które coś mi zasłaniają i wstrzymała się z tydzien czy dwa z ostatecznym fryzjerem. Do końca 3 tygodnia flo teoretycznie masz czas aby to zrobić, do 3 tygodnia one będą rosły i jeszcze wiele sie może zmienić, np szczyty ktore słabo rokują mogą jeszcze wyprzedzić te które rokują lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Juras80 ja zazwyczaj robie duzego fryzjera kilka dni przed flipem i później w okolicach 2 tygodnia flo i w międzyczasie jakies tam kosmetyczne ciecia i nigdy jeszcze mi nie hermily..odpukać 😅 Także na Twoim miejscu wstrzymałbym się jeszcze chociaz tydzień Edytowane 27 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach