Dr.Grün 119 Napisano 23 Czerwca @szamayo Jedna bo więcej byłoby mi szkoda, ponieważ za dwa dni zostaje sama na 3 tygodnie w boxie 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 184 Napisano 24 Czerwca @Dr.Grün siemano widzę że też masz drzewko bonsai 🤣 ja też się dorobiłem bo zabrałem dwie sztuki z balkonu bo je tam zaniedbałem i wczoraj robiłem im ranoff to wyszło jej 4,20 na flo😅 j przez to mi wyszedł katakana🤣🤣 U ciebie to pewnie inny powód ale jedno wam powiem te maleństwa mają w sobie urok🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 24 Czerwca @Kolober@ No i elegancko, moja właśnie jutro zostaje na trzy tygodnie sama, jakby urosła mega fajna to byłoby szkoda a ta to wyjebongo ✌️Następnie lecą trzy sztuki do ziemi, Hyperion i dwa epsilony, ale nie robię już fotorelacji bo nuda xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 184 Napisano 24 Czerwca @Dr.Grün no ja dopiero startuje i to moja druga uprawa bo już wstawiłem 7 szt fotopedri 3 Royal Skywalker 2 Sherbet Queen 1 Sundea Driver i 1 bubblegum z resztą Jest fotorelacja założona. Tak że wiesz jeszcze wszystko mnie interesuje,pochłaniam strony z informacjami codziennie od trzech miesięcy 😅 no mega się wjebałem, druga uprawa a już dwa namioty 😉 I pewnie też parę relacji zdam i też mi się znudzi ale to się okaże w dalekiej przeszłości 😁 i niech grube topy będą z tobą 💪 👍 🫵 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 25 Czerwca @Kolober@ Zajrzę zobaczyć ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 26 Czerwca @Dr.Grün na Cyprze już po 40° 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Czerwca @Mr.Green To długich spodni zabierać już nie będę 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 27 Czerwca @Dr.Grün no co Ty.. tam nie ma za bardzo tak że wieczorem się ochładza.. Nie liczył bym też na jakieś anomalie pogodowe iż nie miałoby być gorąco.. Tam po prostu non stop praży praktycznie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Czerwca @Mr.Green Coś wspaniałego, pamiętam jak przez pół roku byłem w Katarze bo braciak tam stacjonuje to było takie piekło, że drugi raz bym tego nie chciał przeżyć 😂 Do 40 stopni było jeszcze do przeżycia ale jak zbliżało się 50 to już ciężary ogromne 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 27 Czerwca @Dr.Grün no bo to już extremy są pustynne. Cypr to przedsionek jebanej pustyni 🤣 Kiedy wylot? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 184 Napisano 27 Czerwca @Dr.Grün miłego urlopu😎🏄🕺 i ogólnie dobrej zabawy 💪👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Czerwca @Mr.Green Poniedziałek z Krakowa także mega spoko 👌 Ciekaw jestem tej Aya napa, jakbyś miał do poniedziałku czas to byś mi napisał na jaką wycieczkę najlepiej się wybrać, jak są te całodniowe ❤️❤️❤️ @Kolober@ dziękuję mordeczko ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach