Skocz do zawartości
Dr.Grün

Epsilon F1 - RQS (50x50x140)

Rekomendowane odpowiedzi

@Dr.Grün siemano widzę że też masz drzewko bonsai 🤣 ja też się dorobiłem bo zabrałem dwie sztuki z balkonu bo je tam zaniedbałem i wczoraj robiłem im ranoff to wyszło jej 4,20 na flo😅 j przez to mi wyszedł katakana🤣🤣 U ciebie to pewnie inny powód ale jedno wam powiem te maleństwa mają w sobie urok🤩

IMG_20250622_205831.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kolober@ No i elegancko, moja właśnie jutro zostaje na trzy tygodnie sama, jakby urosła mega fajna to byłoby szkoda a ta to wyjebongo ✌️Następnie lecą trzy sztuki do ziemi, Hyperion i dwa epsilony, ale nie robię już fotorelacji bo nuda xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dr.Grün no ja dopiero startuje i to moja druga uprawa bo już wstawiłem 7 szt fotopedri 3 Royal Skywalker 2 Sherbet Queen 1 Sundea Driver i 1 bubblegum z resztą Jest fotorelacja założona. Tak że wiesz jeszcze wszystko mnie interesuje,pochłaniam strony z informacjami codziennie od trzech miesięcy 😅 no mega się wjebałem, druga uprawa a już dwa namioty 😉 I pewnie też parę relacji zdam i też mi się znudzi ale to się okaże w dalekiej przeszłości 😁 i niech grube topy będą z tobą 💪 👍 🫵 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Coś wspaniałego, pamiętam jak przez pół roku byłem w Katarze bo braciak tam stacjonuje to było takie piekło, że drugi raz bym tego nie chciał przeżyć 😂 

Do 40 stopni było jeszcze do przeżycia ale jak zbliżało się 50 to już ciężary ogromne 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dr.Grün miłego urlopu😎🏄🕺 i ogólnie dobrej zabawy 💪👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Poniedziałek z Krakowa także mega spoko 👌 Ciekaw jestem tej Aya napa, jakbyś miał do poniedziałku czas to byś mi napisał na jaką wycieczkę najlepiej się wybrać, jak są te całodniowe ❤️❤️❤️

@Kolober@ dziękuję mordeczko ✌️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi