szamayo 871 Napisano 3 Czerwca @Dr.Grün ja tam widzę 6 szczytów poniżej głównego szczytu, jak podegniesz ten najwyższy do dołu to będziesz miał 7 głównych szczytów zamiast 1 głównego i 6 mniejszych Jak dla mnie byłby sens wiec doradzam, szczególnie kiedy roślina jeszcze nie pokazała preflowerow Jakby udało ci się wyrównać do jednego poziomu za pomocą lst to byś miał 7 szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 3 Czerwca @szamayo Pokazała już z 3 dni temu preflowersy, nie ma sensu bo i tak mi nie dojdzie na czas, jakby był sens to bym zrobił ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 8 Czerwca Dzień chyba 38 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 8 Czerwca @Dr.Grün zawsze mogło być gorzej, nie ma przecież tragedii. 😉 Lampa jak wysoko nad roślinką? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 8 Czerwca Coś koło 35cm 100% mocy, nie mam pojęcia czemu ustawia liście do góry. 😅 @Lady in Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 8 Czerwca @Dr.Grün nie wiem jaką masz lampę ale ja bym ją dała wyżej, niech roślinka się wyciągnie teraz trochę do góry póki jeszcze może, miejsce masz. 100% od kiedy ma ustawione? Ja u siebie dopiero kilka dni temu zmieniłam z 50 na 75%. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca @Dr.Grün za dużo azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca @Lady in Green Wczoraj ustawiłem na 100% z 50% w sumie to nawet nie na sto tylko jakieś 90% @Mr.Green Nic nie dodawane z azotem tylko, ta druga tura orgatrex z bactrex tak jak w instrukcji 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca @Dr.Grün ok Tak jednak bardzo ciemne są i wyglądają na zamulone azotem. Zwrócić należy uwagę że te F1 to są mniejsze i szybsze wersję to i zapotrzebowanie mają mniejsze. Już do automatów lepiej dawać połowę dawki. Bo jak przegryzie to pójdzie ale jak będzie za dużo to zamuli. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca @Mr.Green Pierwszy raz robię te biotabsy i leciałem jak z instrukcji, następnym razem, dam półtora tabsa i połowę dawek. Najgorzej bo raczej mi i tak nie dojdzie do końca czasu zbiorów i nie wiem co z nią zrobić 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca @Dr.Grün a ile dałeś tych tabsow? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca Dwa 😅 jednego na początku a drugiego po 2/3 tyg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca @Dr.Grün to grubo panie w ch..j xD A ile to ma litrów? Ten pański przybytek 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca @Mr.Green 10 litrów, wszystko robione jak w instrukcji haha xd bo te doniczki 3 galonowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca Tu widać że się natknęła na dropsy już 🤠 Aż fiolety wychodzą na liściach. Od tego momentu gdzieś zaczęła pochłaniać zbyt duże ilości azotu jak na taką F1 @Dr.Grün no ale instrukcja jest do roślin sezonowych które rosną duże 😋 Ja na normalnego sezona co by nie był jakiś specjalnie duży to daję zazwyczaj 1 dropsa i to nawet na 20L ziemi. Dzielę go na mniejsze części i rozsypuje w połowie doniczki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca Dzięki za uwagę następnym razem wrzucę jednego to będzie spoko, może to ją zablokowało @Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Czerwca @Dr.Grün z pewnością. Na taką F-1 to i pół dropsa przy innych dodatkach od Biotabs to jest wystarczająca dawka. Ogólnie ona ciężko będzie miała to strawić coś mi się wydaję.. że pokona te dwa dropsy xD Jest tak nabita na zapas że kielichy ma aż lekko zielone 🤣 I ja taką F1 to 8L ziemi wystarcza na spokojnie. Nawet w 5L by to obrobił na miękko. Automat już w 1 litrze daje radę to taka F1 też by nie marudziła. Swoją drogą dobry temat na YT. F1 na czasie teraz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Czerwca @Mr.Green Ja o niczym nie wiem z Toutube 🤫🤐😂 Next uprawę będę robił 3x epsilony w 5/6 l Mi to już nie chciało się z nią walczyć, bo od początku była strasznie wolna i się nie rozwijała, kiedyś robiłem to wystrzeliła w moment ta coś genetycznie ma zjebane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 22 Czerwca (edytowane) Rośnie xd Edytowane 22 Czerwca przez Dr.Grün 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 871 Napisano 22 Czerwca @Dr.Grün jedna rośline masz w tym namiocie tylko? Kurde mała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach