Gość Napisano 26 Kwietnia @Lady in Green od smierci ostatniego swiadka😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 26 Kwietnia Życzę powodzenia, chociaż chyba nie potrzeba 👑👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia Witam wszystkich. Po drugim dniu kiełkowania coś się ruszyło i puściły ogonki. Przez chwilę miałem lęki bo pestki leżały dobry rok i naszła mnie obawa o ich stan użytkowy. Tak jednak lecimy do przodu. W końcu 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 28 Kwietnia Oo zdjęcia w fr 🤪 Patrzeć bd bo tu mało frek A u Niemca pod. celą siedziałeś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia @Pan nie. Wjebali mi się na chatę jak mnie nie było i zabrali wszystko. Obyło się bez odsiadki. Zawiasy i grzywna. Uratowała mnie legalizacja a nalot zrobili dzień przed legalizacją. Nalot był przypadkowy bo mi się skarbówka wjebala jak byłem w robocie. Odkryli co odkryli i zawołali kolegów z kryminalnej. Jak wróciłem do domu to ich już nie było. Zamek był wymieniony na nowy a klucz do odbioru na policji. Zdjęć będzie dużo. Zawsze starałem się dostarczać ich jak najwięcej. Możesz popatrzeć zakończone lub niedokończone relacje. Teraz nie było co zbytnio wstawiać bo dopiero drugi dzień i kiełki puściły ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 29 Kwietnia @Mr.Green to luz a i tAK lepiej niż w pokazy. Popatrże te inmiejsce Twe wyczyny i jakie tam miales dziewczyny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 29 Kwietnia @Mr.Green Tego co idzie na out to na jakiegoś spota czy balkonówka ? 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 29 Kwietnia @Dr.Grün na spota idzie. Ziemie wyrzucałem w jedno miejsce przez jakis czas. Starą ziemię co miałem na strychu wzbogaciłem BioTabsem i dorzucę na spota. Podchowam go trochę w boxie i za niedługo wysadzę go na spota. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 3 Maja Witam wszystkich. 1 tydzień za nami. Praktycznie wszystkie dziewczyny wyszły już na powierzchnię. Ostatnie spioszki już wystawiają łepki. Jedna pestka nie chciała pęknąć to jej pomogłem i strzelila jak przy wytrysku.. niestety wytrysło z niej życie i nie dała rady. Jeszcze jedna też ma problem i chyba nie pójdzie ale to i tak dobrze bo wybranych zostanie tylko 6 sztuk. Warunki idealne także pierwszy tydzień można uznać za udany. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja Zajrzałem się przywitać :) chyba inny namiot? Zawsze mi się podobała nazwa tej ekipy od pestek, chyba już jechałeś super sative? Trzymaj się;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 5 Maja @Grzechoczący Grzechotnik witaj :) Wszystko nowe bo stare zabrali i nie oddali. Ostatnie moje grow to były te pestki i Barneya. Ledwo zaczalem i nie pyklo. Te pestki które lecę teraz to odziwo przeoczyli w małym kartoniku ale się nie dziwię bo już mieli wszystko to nie było sensu dalej szukać. Ogólnie fajne odmiany bardziej oldschoolowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 622 Napisano 11 Maja @Mr.Green halo, a co Ty za przypał wyłapałeś Brachu, wbili na chatę czy coś goniłeś? 😮 Powodzenia z uprawą, będę odwiedzał, dawaj update 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 11 Maja @Rzeźnik no była akcja. Nic nie goniłem. Ja nie z takich :P Przynajmniej testy jarania mi zrobili xD drogo bo drogo jak już ktoś pisał.. no ale zrobili xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 10 Czerwca Don't Panic it's Organic Elo Elo 420 załoga Minął miesiąc więc czas najwyższy coś tu dodać. Sprawy nie potoczyły się do końca tak jak miały ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z kiełków które wyrosły na początku, przetrwała tylko jedna Panna. Mianowicie przetrwała tylko Black Lebanon która od początku wykazywała ogromne chęci do przetrwania. Co się stało z reszta..? A no chyba je zabiłem.. swoją nadgorliwością.. Nie doceniłem nowej lampy i zaświeciłem biedne sadzonki na amen. Do tego w akcie lekkiej paniki.. trochę je podtopiłem i najprawdopodobniej popełniłem śmieszny błąd.. mianowicie źle rozprowadzilem stymulant na korzenie. Za dużo go było w miejscu sadzonki i po podlewaniu zaczęło wytwarzać się coś na kształt gliny co udusiło korzenie. Po prostu zrobiła się gliniasta papka która zastopowała rozwój korzeni. Sadzonki stały ponad tydzień bez jakiegokolwiek wzrostu. Nie umarły ale nie wykazywały chęci życia.. coś Ala zombie. Wykiełkowałem następne sztuki lecz pójdą one raczej na outdoor.. a w moim pustym baniaku zrodził się nowy pomysł.. że tak miało być i porażkę trzeba przekuć w sukces. Tak o to doszedłem do wniosku iż ta silną i najstarszą pannę przeznacze na osobny projekt jakim będzie SS.. czyli Super Scrog. Black Lebanon dostanie swoje własne show i mam nadzieje iż nie zawiedzie. 3 pozostałe panny chwile podrosną i będą miały przesiadkę na out.. więc póki co zostają tu w obecnym temacie. Do tego będę na dniach startował z nowym projektem o czym zostaniecie z pewnością poinformowani. Dobra.. sritu pitu.. czas wrzucić coś dla oka.. chociaż szału nie ma Tu Black Lebanon z pierwszego miotu.. A tutaj maluchy wykiełkowane w panice w drugim miocie.. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 21 Czerwca Elo Elo 420 Dziewczyny urzekły swoją wolą przetrwania to dostały szansę na godne życie. Trafiły do 14L bagow i od razu odżyły. BioTabs zaczyna pracować. Producent ziemi chyba wali wały na litrażu bo 50 litrów a 3 bagi po 14L a i tak musiałem dosypywać z poprzedniego worka a i tak brakło dla jednej 🤔 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca @Mr.Green to oczywiste bo litraż donic jest podawany w litrach ale WODY czyli około 1kg na litr, a ziemia ma duzo mniejsza gęstość niz woda stad ta różnica. Ja zazwyczaj liczyłem że trzeba dać 1.5 razy więcej ziemi na dany litraż donicy 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 22 Czerwca @Cholender przecież litr to litr.. obojętnie czego. To jednostka objętości. Wały walą i tyle 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 622 Napisano 22 Czerwca a ja się zgodzę po części z obojgiem, bo to, że do donicy 20l damy 20l ziemi to fakt, ale po podlaniu i zbiciu te 1-2 cm i tak osiądzie, więc w praktyce damy więcej ziemi niż mamy litrową doniczkę, więc trochę wał, no ale to przez powietrze między cząsteczkami i grudkowatą strukturę ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 22 Czerwca @Mechanik ok zgodzę się że objętość może się zmienić poprzez zagęszczenie struktury. Jak najbardziej. Lecz to powinien być ubytek rzędu 10% a po dwóch doniczkach 14 litrów bez większego ubijania to mało co zostało tej ziemi.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 622 Napisano 22 Czerwca @Mr.Green no, to wyobraź sobie co mi zostało jak 4x11 50l workiem nabijałem... Też złorzeczyłem wściekle, bo tyle to już mogliby się szarpnąć na te 10l więcej w tej samej cenie, skoro tam takie ilości perlitu są, że tej ziemi niewiele co jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach