mlody ogrodnik 0 Napisano 22 Kwietnia Siema, Planuję zacząć się bawić w swoje rośliny, jednak jestem kompletnie w tym zielony. Chcę zakupić nieduży growbox na 2 rośliny, tylko nie wiem jaki. Zależy mi na tym żeby nie zajmowal zbyt dużo miejsca i żeby nie byo czuć zapachu bo mieszkam w bloku. Na pierwszy namiot planuję wydać kolo 4 stówek i teraz pytanie czy znajdę coś sensownego w tym budżecie. Na oświetlenie zamówiem mars hydro TS 1000, a z wentylacją jeszcze nie wiem, też możecie coś podpowiedzieć. Resztę pierdól jak jakieś mierniki i inne sprzęty będę ogarnial na kolejną wyplate bo siana mi nie starczy. Z góry dzięki za pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia @mlody ogrodnik box 60x60 i wyciag z filtrem na przykład ifresh 4". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody ogrodnik 0 Napisano 22 Kwietnia @Cholender jak z wysokością? 120 starczy czy musi być wyższe żeby mi coś wyroslo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia Bierz wyższy, 160 albo więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 22 Kwietnia Ja mam 60x60x180 i trochę żałuje że nie jest 80x80 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia Jak wyżej powiedziane, wyższy box weź bo wsadzisz lampę i filtr i zrobi sie nisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 23 Kwietnia Dokładnie tak jak kolega napisał mam donice 10l w swoim i plany na 80 cm do tego te 40 cm nad szczytami światło + filtr i masz tam realnej użytkowej przestrzeni około 1,2m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach