Gość Napisano 22 Kwietnia Ja outa robie w donicach zeby krzaki byly "mobilne" ale wiele osob sadzi w grunt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia (edytowane) A w jakim miejscu trzymasz te donice ? bezposrednio na sloncu, czy jakos w cieniu Jaką odmiane uprawiasz ? Edytowane 22 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia @rybson222 mam szklarnie wiec weg i poczatek flo w szklarni a na koniec wystawiam je na zewnatrz zeby nie splesnialy. Ten rok bedzie inny bo beda caly czas staly w szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia a myslisz ze gdzies tak na podwórku mi cos wyrosnie ? bez szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 22 Kwietnia (edytowane) 9 minut temu, rybson222 napisał: a myslisz ze gdzies tak na podwórku mi cos wyrosnie ? bez szklarni mając ciekawskich sąsiadów chcesz walić out na swoim podwórku? 😛 W twoim wypadku dużo lepszym pomysłem będzie box. Sąsiedzi się zaczną zastanawiać dlaczego biegasz na pole z wiadrami wody jak beduin po pustyni. Edytowane 22 Kwietnia przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia (edytowane) No box wydaje mi sie fajny, znalazlem maly na jedna niska roslinke za 500 złotych wiec chyba sobie odloze Jaką polecacie ziemie ? Edytowane 22 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia Tak sobie teraz myśle, czy nie zrobic outdoora, poszukac jakiegos spota, bo u mnie to sporo moze byc miejscówek ( plus mam łąki niedaleko mnie ) na które zazwyczaj nikt nie chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 23 Kwietnia 8 godzin temu, rybson222 napisał: Tak sobie teraz myśle, czy nie zrobic outdoora, poszukac jakiegos spota, bo u mnie to sporo moze byc miejscówek ( plus mam łąki niedaleko mnie ) na które zazwyczaj nikt nie chodzi Zazwyczaj czy nikt nie chodzi ? Miejsce na outa nie może być łatwo dostępne i czy te łąki to puste pola gdzie widać człowieka na kilometr czy jakieś zasłonięte drzewami. Mam za sobą kilka outdoorow i 2 lata temu przerzuciłem się na indoor do outa już nie wrócę nie chce mi się tego pilnować i liczyć się z stratami w roślinach odłóż sobie z 1500 zł i złóż boxa na lampie Mars hydro ts 1000 do tego namiot 80x80x180 i masz miejsca na 4 fajne planty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia @Cykacz nie no to sa łaki które jedna osoba kosi, reszta to są same krzaki, przez które normalny człowiek nie bedzie chciał chodzic, i moge tez nie jezdzic po ulicy zeby nie wzbudzac podejrzen, na te laki moge dojsc przez pola. Ale fakt growbox bylby o wiele wygodniejszy, znalazlem za 700 złotych, ale jakos mam chęć spróbować tego outdoora. Może w weekend sie wybiore i poprzesylam pare fotek na potencjalne spoty a wy ocenicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach