Skocz do zawartości
drago556

2x Apple strudel auto lub 1x Apple strudel 1x strawberry-gorilla-auto

Rekomendowane odpowiedzi

Leci cały czas komplet z topmaxem i bloomem 😁 ogólnie cały zestaw od nich oprócz azotów, fishmixa dałem ostatnio jednorazowo z algami żeby trochę makro podbić, niech mają 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@drago556 na następne grow spróbuj coś innego dorzucić na kwitnienie to będziesz widział różnice. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kminilem nad tym coś z większym pk, ale ostatnio wykręciłem sezona special afgan kush czy coś takiego z royala i pyklo 220 na nim, też z kompletem biobizza@Mr.Green 

Malo golony był 😐 

Messenger_creation_71121F35-D76B-455E-8470-BA859450A44E.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@drago556 już nie chodzi tu o samą ilość a by zwiększać jakość :passitleft:

Lepszy stymulator to szansa na lepsze topy. Więcej cukru.. więcej mocy i lepsze smaki.

Ogólnie zawszę polecam herbatkę kompostową bo serio robi robotę i potrafi wyciągnąć więcej z rośliny. Jest to coś więcej niż zwykły kompot mieszany z butelki.

@drago556 ładnie wygląda. Dużo to napuchlo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uu, a z czego robisz ? Babcia nakurwia z pokrzywy na ogród 🤣ale to chyba bardziej na wega dużo azotu ma

Normalnie kompost woda zaparzyć?

Czytam czytam, zalać woda odstawić napowietrzyc, próbować to jeszcze teraz ? Czy już lepiej odpuścić na kolejny raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@drago556 ja lecę na BioTabs i oni mają swoją herbatkę ale wtedy potrzebujesz 3 produktów. Ja akurat używam całego zestawu od nich to dokupuję tylko sama herbatkę i napowietrzam kilkanaście godzin by pobudzić bakterie do działania. To daję ogólnie dobre efekty i puchną i szronia jak szalone  :yummy:

IMG_19701030_094250_085429_070237.jpg

IMG_19701030_093936_085011_070328.jpg

Ogólnie nie będę tu spamowal zdjęciami ale mogę śmiało stwierdzić że herbatka robi robote. Najlepiej to spróbować całego zestawu BioTabs i wtedy masz porównanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz siądę poczytam, pierwsze mi wyskoczyły te tabsy do ziemi, ale wszystkiego spróbuję się dowiedzieć w razie w zapytam 😁 gracias 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Mr.Green napisał:

@drago556 

@drago556 ładnie wygląda. Dużo to napuchlo?

To jedne zdjęcie znalazłem tylko przed scinka jakieś 2 tygodnie 

Messenger_creation_91DDE8D8-D797-4F0A-9B9D-846DAF8B18BF.jpeg

Tutaj było grubo bo zrobiłem toping na każdym szczycie jaki wyszedł 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 tydzien już jakoś ale do 12/13 je chyba potrzymam, zależnie jak trichomy będą wyglądać narazie nie sprawdzam jeszcze, zacznę za tydzień dwa, ostatnio pojechałem do growshopa chciałem na szybko heavena kupić patrze nie dowierzam chłop w szoku jest, 0.5l 53eu🫨 na necie po 25eu, ładne przebitki robia 

20250611_093806.jpg

Screenshot_20250610_182504_Gallery.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@hazera nie najgorzej 😋 ale na wiatrakach lukru nie widać. Można lepiej :roorrip:

@drago556 ogólnie ładna sztuka. Będzie 150 na spokojnie :) 

Co do odżywek i gadżetów do uprawy.. to kupowanie w sklepach to samobójstwo xD w necie połowę ceny wszystko lata :) 

Jak patrzę czasami te ceny w growshopach w Polsce to aż oczy wychodzą xD 

Na zachodzie zarabia się więcej a w Polsce wszystko droższe :smokelots:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Zalezy z tymi wiatrakami, na sezonie miałem na automatach rzadko żeby na wiatrakowych była ale środki lepią sie jak lepiki na muchę, nie zależy mi wogole na tym żeby tam była bo mam ponad kg zamrożoneego trymu i tylko miejsce zajmuje więc nie brakuje 😆😆 a w między czasie kolejne w drodze więc.. muszę coś z tym trymem w końcu zrobić 

Messenger_creation_6FA33E75-B230-467B-881A-AC5CA1CE07B0.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech im ziemia lekką będzie 😊 oby tak zostało finalnie, generalnie nie zawiodłem się ani razu na fustbudsach, każde nasionko jakie miałem od nich mi zawsze wyszło, raz miałem zdziwko z purple lemonade bo była ciezka pięknie pachniała zbita na roslinie a po suszenie taka luźna wyszła że chu*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

78 dzień, awaria kolejna była wiatrak dziś spadł, podkładka przeszła na wylot przez gumę, chińskie ścierwo, akcja reanimacja była z izolówką, boczny szczyt na szczęście tylko się złamał ale bez otwarcia, tylko się przegiął ale do ziemi, narazie taśmą zaklejony i usztywniony patykiem stoi i liscie nie więdną zobaczymy co będzie 😬😔

Messenger_creation_0FD3C865-928A-45AB-A612-D9281AEE4DD5.png

20250624_020412.jpg

Screenshot_20250624_182553_Gallery.jpg

Edytowane przez drago556

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mikroskop ale za bardzo mi się ręce telepią nie potrafię nim dobrze sprawdzić na dzień dzisiejszy 😆 zostawić jeszcze dobry tydzień? Wczoraj dałem ostatni raz bloom i topmaxa

Screenshot_20250629_150027_Gallery.jpg

Screenshot_20250629_150114_Gallery.jpg

20250629_004547.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@drago556 utnij sampelka, wysusz i wypal, pomoże Ci to ocenić moc. Tylko utnij z samego dołu tam gdzie roślina będzie najsłabsza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są lepsze zdjęcia 😅 wcześniej samsungiem nie mogłem zrobić takich, szczyty z dwóch roslin, te same odmiany 

Messenger_creation_C9E9B7D7-7040-4318-8A6A-33EC41ECD248.jpeg

Messenger_creation_E28FB3CA-0E09-4684-820B-ECE2277F92B6.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi