Skocz do zawartości
szczebrek94.1994@gmail.com

Jaką markę nawozów wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemaneczko buszek z wami 😄

Od ponad roku uprawiam weed i ciągle korzystam z BioBizz (Całej gamy flakoników). Chciałbym zmienić lecz nie wiem na co. Wyczytałem że "jak chcesz wyciągnąć najlepsze co z genetyki to jednak organika, jak chcesz więcej palenia to mineralne, ale to moja opinia" (Tutaj na forum był temat ale nie wiem jak się do tego odnieść). Dodam że mam zamiar uprawiać sezonowe jak i automaty. Nad ziemią się zastanawiam. Używam allmix z 15% dodatkiem worm-humus. Jeżeli lepsza jest ziemia pod  dane nawozy to dajcie znać choć wątpię.  Chcę osiągnąć lepsze wyniki. Czy Plagron bądź Advanced Nutries mi w tym pomogą? A może nawozy mineralne?  Chciałbym by ktoś sie wypowiedział na ten temat. 

Jeżeli chodzi o biobizz to osiągam dobre wyniki i nie chcę w żaden sposób ubiżać. Teraz ścinałem Green Gelato Auto od RQS wyszło mi 96g na sucho. Ale może jednak warto się przyjrzeć i coś zmienić?

Dziękuję wszystkim za chwilę uwagi a pomocnym za pomoc 🙂 

Buch z wami 😄 

PS. Jeżeli był już taki post to przepraszam. Po prostu nie zauważyłem.

20250321_122053 (1).png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wszystkie różnice to nam się tylko wszystko wydaje. Jak ktoś nie zrobi wiarygodnych i powtarzalnych testów to mnie tam żadna strona nie przekona 😉

Ps. Teraz wale Plagrona... bo ma ładniejsze butelki 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biobizz moim zdaniem chyba jedne z lepszych organicznych, ale ceny to są kosmiczne jakieś za to wszystko. Ja to mam mieszankę biobizzu, biotabsa, plagronu, biocanny, i jeszcze trochę innych rzeczy jak wormcasty, melasy, 

Najważniejsze, żeby wiedzieć co dlaczego i do czego, a czy to będzie plagron, czy gnojówka z pokrzywy to nie ma żadnego znaczenia. 

Edytowane przez Bubble

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi