PaprykaPatryka 4 Napisano 24 Marca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,479 Napisano 24 Marca @PaprykaPatryka co lałeś im? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 25 Marca @Tester algabloom od plagrona , green sensation , calmag pro , acti vera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,479 Napisano 25 Marca @PaprykaPatryka mogłes przecholować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 25 Marca Za mocno lampą im nie walisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 25 Marca Mam lumateka 200 pro 75%mocy 40 cm nad kwiatami . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 10 Napisano 25 Marca kolego to samo co u mnie, przenawożone niedobory, temperatura? - Choroby, Szkodniki, Niedobory - MarihuanaForum.pl | Polskojęzyczne Forum o Marihuanie polecam przepłukiwać wodą z calmagiem o odpowiednim pH daj znać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 43 Napisano 26 Marca 12 godzin temu, PaprykaPatryka napisał: algabloom od plagrona , green sensation , calmag pro , acti vera Nie wiem czy akurat u ciebie ma to wpływ, ale nie powinno mieszać się nawozów organicznych z mineralnymi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 26 Marca (edytowane) @Kupa kupalski sa organiczne Edytowane 26 Marca przez PaprykaPatryka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 43 Napisano 26 Marca 5 godzin temu, PaprykaPatryka napisał: @Kupa kupalski sa organiczne green sensation, calmag pro są mineralne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 26 Marca 40 minut temu, Kupa kupalski napisał: green sensation, calmag pro są mineralne pisze na nich Uniwersalny dodatek..... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 27 Marca Ale calmag faktycznie , jak ja to przeoczyłem to nie wiem. Woda z dołu doniczki pokazała 6.8ph i 1500 ppm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach