MisterZielskoXD 19 Napisano 7 Lutego 2020 Ścinać czy jeszcze tydzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 7 Lutego 2020 Tydzien moze dwa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 7 Lutego 2020 18 minut temu, CheMsKuN napisał: Tydzien moze dwa. Spoczko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 7 Lutego 2020 Trochę mnie poniosło i urwałem małego topka wysuszyłem na szybko i powiem tak dobre zioło wwaliło mnie w kanape nie chciało mi się kompletnie nic robić przez godzine oprócz jedzenia jest ono bardzo lepkie palce miałem posklejane wręcz polecam ❤?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 7 Lutego 2020 Nie lubie kanapowcow, szkoda zycia na cos takiego, wole hejzy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach