Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @moonka no nie wiedziałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja @Mr.Green a no nie wiedzialem🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 10 Maja @moonka tyle czasu na nieświadomce.. straszne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja Troche ich przybylo od ostatnich zdjec😅 nie podoba mi je tylko ten jeden szczyt, ktory wybil sie do gory ale moze juz wyzszy nie bedzie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja Kolejne podlewanie za nimi. Dostaly po 1litr z dodatkami od tatusia😂 za kilka dni biore sie za fryzjera zeby pozbyc sie tego buszu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja Ładne kwiatki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja @JarzynaSWDN cos z nich bedzie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Maja 3 sztuki przyciete. Zeby nie bylo kolorowo to panna po lewej z przodu cala w jajcach. Oberwalem co widzialem i bede mial ja na oku😅 reszta czysta tylko ta jedna zachciala byc chlopakiem😂 jutro obetne 3 pozostale bo dzisiaj juz mi sie nie chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja Weekendowe foty bez zbednego pisania... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 17 Maja @moonka Który to dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja @Dr.Grün nie wiem, nie licze. Okolo 1 maja zostaly przelaczone na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja (edytowane) Jak tak dalej pojdzie to bedzie lamanie😅 dziady nie przestaja rosnac a ten najwyzszy szczyt lada dzien dojdzie do lampy. Reszta pod kontrola🙃 tropicana pokazala kolor😁😁 bedzie fioletowo w szafie🤗🤗😂 Edytowane 20 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 20 Maja Czym zrobiłeś takie fotki ?@moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @Dr.Grün s23 ultra czy jakos tak🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 20 Maja @moonka Mega dobrze to wygląda 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 20 Maja @Dr.Grün dlatego nie nagrywam bo mam S6 bez ultra 🤣 A konkurencja nie śpi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 20 Maja @Mr.Green No to zrobisz retro kontent 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 20 Maja @Dr.Grün lata 80 Akurat żeby nagrywać rośliny z detale itp to wypada coś tam reprezentować a nie że chcę sadzonkę nagrać a ona się rozmywa xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @Dr.Grün nie ukrywam, ze aparat to cos na co patrze kupujac telefon. Ma dzwonic i robic dobre zdjecia😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 21 Maja @moonka Ale ty grzebiesz i przerabiasz te zdjęcia, czy wyciągasz telefon cykasz fotę i to wszystko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach