Gość Napisano 28 Kwietnia @Mr.Green Czujnik od smart listwy spider. W zsstawie jest jeszcze czujnik do ziemi. Mierzy jej ec, wilgotnosc i temperature. Fajna sprawa jak by sie mialo caly zestaw od spidera bo ustawiasz zadane parametry i zapominasz o regulacji swiatla czy wyciagu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia Zrobilem miejsce i porozstawialem rosliny. Lampa juz przestawiona i od jutra 12/12🤗😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia @moonka no właśnie ostrzę sobie pazury na ten zestaw. To działa na Wi-Fi czy jak to hula? W sensie że to można podłączyć do telefonu czy trzeba mieć ten panel sterujący extra z Spider farm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia (edytowane) @Mr.Green smiga na aplikacji lub recznie. W AC Infinity mieli taki system od dawna i userzy sobie go bardzo chwalą, u spidera jest to nowość. Ja mam od nich lampe, mieszaki i grzejnik i wszystko godne polecenia, ale nie uzywam aplikacji bo jakis czas temu mieli wyciek danych, a jak wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony 🤷♂️ https://spiderfarmer.eu/collections/grow-accessories/grow-room-controller/ Edytowane 28 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia @Cholender To Ty masz to z tym aparacikiem? Czy ten tańszy zestaw z samą listwą na prąd i czujnikami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia (edytowane) @Mr.Green tak ten komputerek tylko mam, właściwie to mialem. Ja nie kupowałem zestawu tylko wszystko osobno. Od kad nie było Cie na forum to przez moje ręce przeszlo kilka setupów, od marsów, lumatekow do spiderow I znowu marsów 😅 Edytowane 28 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia @Cholender nie za dobrze Ci jak mnie nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @Mr.Green niestety się skończyło. Do sierpnia dzialam, a potem przerwa do odwolania 😪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @Cholender a czy spowodowana jest ta przerwa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @moonka w sierpniu konczy mi się wynajem na obecną "bazę" i nie bede juz go przedłużał bo pod koniec roku wracamy do Polski 🥳 Ale spokojnie..wroce silniejszy 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Kwietnia @Cholender napiszę z własnego doświadczenia.. przerwa boli strasznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia Od dzisiaj swiatlo 12/12. Mialem przelaczyc wczoraj ale w poniedzialek wieczorem wzielo mnie na ich konkretniejsze przyciecie🙃 dalem im odpoczac i od dzisiaj zaczynamy kolejny epat🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja Dwa dni od przelaczenia a juz widac pierwsze oznaki przejscia na flo🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja Panel ze 50 cm wisi? Na ile mocy? Ogólnie patrzę i dopiero teraz skojarzyłem że masz taki sam pierodlnik jak ja miałem. 0.6m2 i 240w jak i 6 roślin. Ile z tego ściągasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Mr.Green teraz z +-40cm na roslinami i chyba 70% mocy. Jednak dimer cos przeklamuje i musze go zmienic. Ile sciagam nie wiem bo to druga uprawa w szafie. Wczesniej z 4szt bylo chyba 280gramow o ile dobrze pamietam ale tam byly zmoany swiatla i drobne problemy w miedzyczasie. Teraz chcial byl ze 400 zebym bym usatysfakcjonowany ale to raczej nie osiagalne przy tej lampie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @moonka to i tak dobry wynik jak na nonema lampę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Mr.Green kilka ostatnich grow robie powyrzej grama na wat wiec nie jest zle🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @moonka z chęcią sobie pozwolę porównać twoje poczynania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @Mr.Green nie ide na rekordy a napewno nie z tym ledem🙃 zawsze zakladam okolo 50-70 z rosliny i tak zazwyczaj wychodzi🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @moonka nie pisakem nic o współzawodnictwie. Tylko małe podgladanko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach