Skocz do zawartości
Gość

4x Tropicanna poison f1 fast version,1x sweet zz, 1x pink mist. Szafa 60x100x155. Led 240W

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Mr.Green  Czujnik od smart listwy spider. W zsstawie jest jeszcze czujnik do ziemi. Mierzy jej ec, wilgotnosc i temperature. Fajna sprawa jak by sie mialo caly zestaw od spidera bo ustawiasz zadane parametry i zapominasz o regulacji swiatla czy wyciagu

Screenshot_20250428_103702.jpg

Screenshot_20250428_103716.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Zrobilem miejsce i porozstawialem rosliny. Lampa juz przestawiona i od jutra 12/12🤗😂

20250428_132945.jpg

20250428_133003.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@Mr.Green smiga na aplikacji lub recznie. W AC Infinity mieli taki system od dawna i userzy sobie go bardzo chwalą, u spidera jest to nowość. Ja mam od nich lampe, mieszaki i grzejnik i wszystko godne polecenia, ale nie uzywam aplikacji bo jakis czas temu mieli wyciek danych, a jak wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony 🤷‍♂️

https://spiderfarmer.eu/collections/grow-accessories/grow-room-controller/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@Mr.Green tak ten komputerek tylko mam, właściwie to mialem. Ja nie kupowałem zestawu tylko wszystko osobno. Od kad nie było Cie na forum to przez moje ręce przeszlo kilka setupów, od marsów, lumatekow do spiderow I znowu marsów 😅

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka w sierpniu konczy mi się wynajem na obecną "bazę" i nie bede juz go przedłużał bo pod koniec roku wracamy do Polski 🥳

Ale spokojnie..wroce silniejszy 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Od dzisiaj swiatlo 12/12. Mialem przelaczyc wczoraj ale w poniedzialek wieczorem wzielo mnie na ich konkretniejsze przyciecie🙃 dalem im odpoczac i od dzisiaj zaczynamy kolejny epat🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dwa dni od przelaczenia a juz widac pierwsze oznaki przejscia na flo🙂

20250502_100948.jpg

20250502_100952.jpg

20250502_100928.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green teraz z +-40cm na roslinami i chyba 70% mocy. Jednak dimer cos przeklamuje i musze go zmienic. Ile sciagam nie wiem bo to druga uprawa w szafie. Wczesniej z 4szt bylo chyba 280gramow o ile dobrze pamietam ale tam byly zmoany swiatla i drobne problemy w miedzyczasie. Teraz chcial byl ze 400 zebym bym usatysfakcjonowany ale to raczej nie osiagalne przy tej lampie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green nie ide na rekordy a napewno nie z tym ledem🙃 zawsze zakladam okolo 50-70 z rosliny i tak zazwyczaj wychodzi🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi