Gość Napisano 17 Kwietnia (edytowane) To od stresu albo genetyczne, a stres może być wywołany przez problemy z światłem To po angielsku nazywa się cannabis heterophylly Edytowane 17 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia @JarzynaSWDN wiekszego stresu im datowalem wiec to raczej geny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia Teraz tylko czekać aż potrójne topy będą i z jednej rośliny będzie 300gram 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia @JarzynaSWDN wystarcza standardowe i 70 z planta🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia Podlewalem maluchy wiec przy okazji jakies foty. Rosna i to mnie cieszy🙂 troche powili co juz mniej mnie cieszy🙃 Dobraly sie chyba do tabsow bo widac, ze przybylo w nich azotu. Dodatkowo przy poprzednim podlewaniu dostaly minimalna dawke orgatrexu i widac drobne zmiany na lisciach. Jeszcze z 10 dni wega i przelaczam na flo. Jesli do tego czasu dwie najmniejsze nie nadgonia z wysokoscia to wyladuja na oucie😂 jedna u mnie a druga u znajomego. Przy nastepnej wizycie przestawie rosliny miejscami i zobacze czy cos to wplynie na ich wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia Widzę że już mnie doganiasz to chyba odpowiedni moment na powrót :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia @Mr.Green kazdy moment jest dobry na powrot🙂 ale, ze z czym mial Cie doganiac?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia @Mr.Green no nareszcie... Witamy. 👍 Brakowało tu Ciebie, martwiliśmy się itd itp. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia @moonka Ty już tam wiesz.. @Lady in Green mi również miło. Trochę minęło. Ciut ponad rok w plecy ale odbijemy ;) Wesołych jajek ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia Znowu walcze ze swiatlem zeby rosly w gore a nie na szerokosc🙈 poza podawaniem plynow nic z nimi nie robie. Co mialo byc wygiete jest juz wygiete a przycinanie zrobie dopiero przed flipem czyli w weekend @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia @moonka a ile cm nad roślinkami teraz masz lampę? Troche nisko mi się wydaje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia @Lady in Green ciezko powiedziec bo nie sprawdzalem tego. Tym razem kieruje sie pomiarami ilosci swiatla ale jak widac cos idzie nie tak. Pozniej dam lampe wyzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia @Lady in Green lampa podniesiona ~50cm nad roslinami i 40cm nad najwyzszym szczytem. Swieci na 60% i tak to narazie zostawie. Maja jeszcze tydzien wiec...😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia Dzien podlewania a wiec przy okazji polecialo troche lisci. Dostaly po 450ml w doniczke i 250ml w podstawke. Standardowo z ukorzeniaczem. Co do ✂️ to obcialem tylko te liscie, ktore zaslanialy szczyty. Dam im odetchnac przez weekend a w poniedzialek lub we wtorek swiatlo 12/12. Mam zagwozdke odnosnie indukcji. Czytalem ostatnio sprzeczne opinie odnosnie azotu w tym okresie. Jedni posza, ze zapotrzebowanie jest duze bo roslina w tym okresie sporo przyrasta... Inni pisza o mozliwosci spowolnienia przejscia na flo oraz ewentualnym hermieniu🙃 zastanawiam sie nad tym bo podal bym im orgatrex ale i bez niego sa dobrze nabite...😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia (edytowane) @moonka tez o tym czytalem kiedys i z kilku źródeł doszedlem do wniosku ze owszem potrzebuja duzo azotu w tym czasie do szybkiego wzrostu, ale nie za dużo bo właśnie duze nadmiary mogą je spowalniać i prowadzic do hermienia. U Ciebie maja ladny kolor, są nabite ale nie za mocno, ja bym nie kombinowal Edytowane 25 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia @Cholender na foto nie widac ale sa nabite konkretnie😅 nie pod korek ale... napewno maja duzo duzo azotu. Zostawie wiec jak jest i nie bede cudowal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia Podniesienie lampy bylo dobrym krokiem🙂 rosliny zdecydowanie ruszyly. Jeszcze jutro zostawie im 18/6 a od wtorku 12/12. Wyjada szklarniowe rosliny i bedzie miejsce zeby je troche rozstawic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @moonka jak się spisuję ten wiszący dinks? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green w sensie czujnik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @moonka tak. To z spider farm jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach