moonka 聽聽 4,102 Napisano 8 Marca W szafie suszarnia wiec powoli ruszam z nowym projektem. Nie wiedzialem na jaka ilosc roslin sie zdecydowac. 2 a moze 4... az padlo na 6 szt w 9 litrowych doniczkach馃檭 4x tropicanna poison f1, sweet zz oraz pink mist. Nawozy organiczne jak na zdjeciu (narazie jedyne bo nie mam nic wiecej do zaoferowania馃槀)聽trening bedzie na 100% ale jeszcze nie wiem jaki馃檪 nasionka od wczoraj na wacikach. Tym razem bez moczenia w wodzie bo mi sie nie spieszy. Ziemia plagron lightmix + dosypka z poprzedniego grow bo troszke braknie worka 50litrow馃檪 swiatelko to samo czyli chinski聽led 240W poskladany raz jeszcze ale tym razem juz tak jak powinno byc od poczatku. Na dniach nasionka wykielkuja i trafia do malitkich doniczek. Postoja poza boxem do czasu az cos sie pojawi i do tego momentu temat w szafie powinien byc juz suchy馃榿 4 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Mooshrom 聽聽 321 Napisano Sobota o 20:03 B臋dzie obserwowane powodzenia 馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Cholender 聽聽 3,958 Napisano Sobota o 20:36 Fajny kielonek聽馃槄 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Sobota o 20:41 @Cholender taki mi sie chwycil i taki uzywam馃槀 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Niedziela o 12:02 Taka niespodzianka w niedziele馃檭 wystarczyly 2 dni na wacikach aby byly聽takie kielki馃榿 przed chwila trafily do malych doniczek z ziemia z poprzedniego grow. Jedynie sweet zz musi jeszcze polezec na waciku bo cos sie ociaga 2 2 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Poniedzia艂ek o 15:41 A to zaszalalem... Wczoraj pootwieralem okna na poddaszu zeby troche je przewietrzyc i zapomnialem zamknac na noc馃檲 10 stopni to troche malo jak na start dla kielkow, ktore staly 2 metry od okna馃槀 dobrze, ze to tylko jedna noc i rano sie ogarnalem co odwalilem馃槀聽 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Mooshrom 聽聽 321 Napisano Poniedzia艂ek o 19:15 3 godziny temu, moonka napisa艂: A to zaszalalem... Wczoraj pootwieralem okna na poddaszu zeby troche je przewietrzyc i zapomnialem zamknac na noc馃檲 10 stopni to troche malo jak na start dla kielkow, ktore staly 2 metry od okna馃槀 dobrze, ze to tylko jedna noc i rano sie ogarnalem co odwalilem馃槀聽 Czyli ju偶 je zahartowales na samym pocz膮tku聽馃槄聽teraz b臋d膮 silne nie straszne im 偶adne mrozy 馃榾 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Poniedzia艂ek o 19:38 (edytowane) @Mooshrom聽 @moonka @Mooshrom聽teraz moge sie posmiac ale rano lecialem na gore z nadzieja, ze nie wypizgalo do 5 stopni馃槀 dla mnie to lepiej bo zwolnia troszke a szafa jeszcze zajeta i mogly by sie pokazac tak za 3 dni馃槀 Edytowane Poniedzia艂ek o 19:39 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Wtorek o 15:37 Powoli zaczynaja sie pojawiac wiec pora na szafe馃檭 swiatlo na minimum i jakies pol metra od doniczek. Calkiem wypadlo mi to z glowy ale musze sie zaopatrzyc w nawilzacz bo bez tego troche kiepsko馃槄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano Wtorek o 19:58 Wlecial prowozoryczny ale dzialajacy "nawilzacz"馃槀 skropilem je rowniez delikatnie ukorzeniaczem. Wszystkie tropicann juz na powierzchni. Pink jeszcze nie widac a za chwile ide zerknac na pestke sweet zz 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 4,102 Napisano wczoraj o 15:30 I znowu pestki za plytko馃槀馃檲馃檲馃檲 tego sie chyba nigdy nie naucze馃ぃ maly pomagier pod kolor wystroju szafy w celu poprawienia chumory przy zagladaniu do srodka馃槀 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach