Gość Napisano 18 Czerwca @Mechanik szkoda tylko, ze bedzie napakowana pestkami😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 640 Napisano 18 Czerwca @moonka Aż dziwne, że indyjkę pohermiło, a co to za odmiana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwca @Mechanik tropicana poison @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 20 Czerwca (edytowane) @Mr.Green część trochę minęło od tego tematu ale od tygodnia używam zestawu spaiderka z lampą SE4500 namiot ma 70×140×200cm plus kontroler GGS bluetooth i wifi i jestem mega zadowolony, a ostatnio weszła aktualizacja apki i nie zamienił bym tego zestawu na zadem inny wygoda plus perfekcja. Symulacja wschodu i zachodu wiatrak symuluje naturalny powiew wiatru czyli zmienia natężenia i tak dalej tylko właśnie brakuje mi jeszcze tej listwy żeby podpiąć nawilżacz i tak dalej chociaż nawilżacz ma sensor bo on jest z innej firmy od AC Infiniti T3 ale można go zsynchronizować z zestawem po przez tą listwę. Jednym słowem mówiąc petarda👍💪😃 Edytowane 20 Czerwca przez Kolober@ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 20 Czerwca @moonka powiem ci że pięknie to wygląda i teraz też już wstawiłem sezonówki i później zacznę założę fotorelację tak że proszę o porady dla nowicjusza 🤣 pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca @Kolober@ dzieki ale bywaly lepsze grow😅 ladnie moze i wyglada ale plon bedzie marny. Juz wiem jak nie prowadzic roslin😂 nastepne grow bedzie napewno inne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca Jedno z ostatnich podlan. Ze 2 tygodnie i zniwa🙃 rosliny zaczynaja wygladac nieciekawie ale zupelnie sie tym nie przejmuje. Za malo im zostalo zeby z tym walczyc🙂na zdjeciach tuz po podlaniu wiec sa troche opadniete @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca Roslin ubywa🙃 dzisiaj pod ✂️ trafila pink mist. Topy zbite ale malo... to grow nie bedzie rekordowe😅 jutro tne nastepna i w weekend koncze robote. Umyje szafe i od razu wstawiam tam roslinki ze szklarni bo nie ma na co czekac😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca Cos tam juz sciete. Rozpedzilem sie i od razu zajalem sie dwoma roslinami. Zostaly jeszcze dwie ale na nie jest czas jutro🙂 na zdjeciach tego nie widac ale ta kolorowa tropicana miejscami jest az krwisto czerwona. W pewnym momencie myslalem, ze sie przecialem😂 pozostale tylko lekko nabraly koloru ale wygladaja smacznie i paczna bardzo przyjemnie😁 trym tyle o ile czyli jak zwykle😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano 27 Czerwca @moonka elo a patrzysz ile ci wyjdzie ze wszystkich krzaków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca @Kolober@ zawsze sprawdzalem ale waga mi spadla na podloge i rozsypala sie na czesci😅 nie bedzie szalu i sadze, ze calosc zakreci sie w okolicy 250gramow z 6 roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca Tyle zostalo z roslin🙃 po wysuszeniu wrzuce foty palenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach