nElse 21 Napisano 13 Marca (edytowane) @WymiataczMega dobrze dobrze. Uspokajaj bo trochę się tym martwiłem. 😅😅 Czyli ukorzeniacz zadziałał. 😎 Od kiedy nawozy? Ziemia Canna Terra Professional. Posiadane to calmag, bio-grow, bio-bloom, top max. woda odstany kran z octem. swiatlo 24 godziny. Wielokrotnie przez dzień spryskiwane opryskiwaczem. Edytowane 13 Marca przez nElse @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 14 Marca @nElse Do nowozów jeszcze daleka droga. Ziemię którą masz zapewnia na spokojne 3 tygodnie wszystkiego co roślina potrzebuje. 😏 Pamiętaj żeby zacząć od 1/2, 1/3 dawki nowozów, jak chcesz iść z tabelą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 16 Marca Dzień 9 😄 27 stopni. 78 wilgoć Światło 24h bez nawozów 3/4 oświetlenia - jakieś 50W 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 18 Marca Dobra. Zjebalem pierwsze podlanie nawozem. Poszło na liście. Wyjdą z tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Marca @nElse bardziej bym tu obstawial niedobory wapnia albo zle ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 18 Marca Gdzie nawozy? ta ziemia to nabita na cały weg. Korzenie ruszyły, ziemia może nie wymieszana i dostały strzała z witaminek😉 a pańcio jeszcze coś dorzucił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 18 Marca Czyli nic nie lać na wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 18 Marca Mocną ziemię masz. Do niej podczas wegetacji używał bym coś na korzenie, jakiś rootjuice czy inny i ewentualnie w razie niedoborów jakiś calmag. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 18 Marca @Cholender na canna profesjonal? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Marca @nElse nie spojrzałem jaka to ziemia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 18 Marca @Cholender dolać czystej wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 19 Marca Wielka krzywda całe szczęście im się nie stała. 🙂 jutro bądź w piątek podlewanie. Teraz już tylko z ukorzeniaczem. I teraz pytanie. Przed podlaniem planuje zaczynać już z LST. Co o tym sądzicie mordy prawilne? 😅😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Marca Jak mają sucho to dałbym zielone światło dla LST. Tylko z wyczuciem żeby nie uszkodzić maleństw. Powodzenia 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 19 Marca @WymiataczMega pokaże oczywiście jak zrobię. A powiedz mi, czy byś zakładał siatkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 19 Marca Siatkę to proponował bym na sezonach próbować. Dobre LST zdecydowanie wystarczy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca 6 minutes ago, nElse said: @WymiataczMega pokaże oczywiście jak zrobię. A powiedz mi, czy byś zakładał siatkę? Nie opłaca się, siatki, lst wystarczy, wejdź sobie na moją fotorelacja i zobacz jak ja swoją roślinę wyginalem, tak szczerze mówiąc to trochę za dużo, ale ja lubię eksperymentować, następnym razem poczekam aż będzie większa niż twoje i wtedy wygne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @nElse poczekaj z lst bo jak narazie nie ma co tu wyginac i odslaniac. Giecie dla sztuki nie ma sensu a tym bardziej na auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 19 Marca (edytowane) Przy automatach im mniej grzebiesz tym lepiej. Jeżeli teraz zrobisz LST to będziesz musiał doginać, a każde działanie będzie hamowało wzrost. LST robię zawsze, gdy roślina ma 3 piętra (6 odrostów). To jest idealny moment, bo mniej więcej tydzień po tym zabiegu zaczyna się kwitnienie. Edytowane 19 Marca przez Kupa kupalski 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 19 Marca @JarzynaSWDN obejrzałem. Jesteś kotem w tym temacie. Ja mam teraz problem z tym czy poczekać jeszcze bo po Tobie koledzy doradzili trochę inaczej i zgłupiałem. Co oznacza 3 piętra liści? Bo tez widzę sprzeczne info. Kurczę, trochę poczekałem na to kwitnienie.🙈🙈 @Kupa kupalski tylko czy tydzień rozciągniętej to wystarczająco by wypuścić kolejne główne szczyty? @moonka wstaw proszę roślinę z 3 piętrami liści. Takie poglądowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca (edytowane) @nElse podgladowe zdjecie automata po cieciu szczytu i lst w jedym🙃 I po tygodniu od ciecia Edytowane 19 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach