Hulk 332 Napisano 30 Marca 39 dzień.. Temperatura w przedziale 20-25 Wilgotność 40-43%.. Troszkę mnie niepokoi ta jedna co wcześniej się złamała.. ma żółte kwiatostany.. Czy według Was może to być jakiś niedobór? Dzisiaj podlewałem ale na razie bez nawozów na kwitnienie.. podaje tylko z wodą root booster.. Co radzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Marca Odważna teza 😎: złamałeś łodygę, roślina wysłała wszystko potrzebne żeby to naprawić dzięki temu masz teraz przyspieszony rozrost przez co nowe liście są takie neonowe. Wraz ze wzrostem powinny nabierać normalnych kolorów. IMO wszystko jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 30 Marca @paradwuchlorobenzen one są żółte jak by był niedobór.. Ale że była złamana to wstrzymuje się z tą tezą i czekam właśnie na opinię 😉 Dziękuję za odpowiedź 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 24 Napisano 30 Marca Fajny grow i fajne go zbudowałeś. Jeżeli chodzi o styropian nad lampą to u mnie sąsiad w taki sposób spalił mieszkanie. Straty wycenione na 130tys euro. Link do zdarzenia także radzę uważać 🙂 Jedyne co mi umyka to jak przy tych lampach i w takim pomieszczeniu udaje ci się utrzymać tak niską temperaturę? Myślę że w lecie bedziesz miał problem. Pozdrawiam buch z Tobą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 30 Marca @[email protected] już trzecia uprawa więc jakoś idzie.. temperatura a właściwie jej utrzymanie to zasługa chłodnej piwnicy.. Kiedy trzeba wpuszczam powietrza żeby zbić a kiedy chce podnieść to bardziej uszczelniam.. bawię się tym.. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 31 Marca @Lady in Green , @Cholender, @WymiataczMega co sądzicie o tym przebarwieniu na listkach u tej co była złamana? Odchorowuje czy już niedobory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Marca @Hulk nie za blisko lampy ona jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 31 Marca @Lady in Green wziąłem to uwagę i podniosłem wczoraj.. Myślisz że to może być to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Marca @Hulk qrcze no tak to dla mnie wygląda ale ekspertem nie jestem. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 31 Marca @Lady in Green pomyślałem o azocie ale z uwagi na to że była złamana sam nie wiem.. Dziękuję w ogóle za odpowiedź 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 31 Marca @Hulk niedobory idą od dołu. Szkodnika nie ma żadnego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Marca (edytowane) @Hulk nie ma za co. 👍 Azot możesz wykluczyć, to nie jego wina. Edytowane 31 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Marca @Hulk niedobor zelaza albo za mocne swiatlo. Podnies lampe i daj jej kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 31 Marca @WymiataczMega nie zauważyłem żadnego a to tylko ona choruje z 9 szt po złamaniu..@Cholender podniosłem wczoraj obserwuję w razie czego podam calmag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 27 Kwietnia 63 dzień.. Kwitnienie już na pełnych obrotach... Wychodzą coraz bardziej niedobory.. Podlewane są dwa razy w tygodniu z dodatkiem biobloom oraz calmag.. Wilgotność utrzymuję się na poziomie 33-37% a temperatura około 25st.. Już widzę że informacja od producenta że od nasiona do zbiorów 75 dni minie się i to pewnie sporo z prawdą 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia Trochę wyssane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Hulk loo panie, nie robiles update i zaglodziles je..😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 28 Kwietnia @Cholender wcześniej nawozy podawałem co 3 podlewanie a od dwóch tygodni leci już z każdym.. Chyba mają większy apetyt 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 17 Maja 83 dzień.. Teoretycznie mógłbym ciąć ale poczekam jeszcze kilka dni żeby było więcej brązowej żywicy 🥰 Ładnie puchną więc mam nadzieję że efekt końcowy będzie 👌😊 Część niestety źle strenowana bo wyrwało druciki z gleby ale i tak jestem zadowolony 😁 Nie ruszałem już żółtych liści bo i tak zaraz ścinka 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja (edytowane) @Hulk te suche liscie to obrywaj, bo plecha lubi na nie wejsc Edytowane 17 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach