Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

39 dzień..

Temperatura w przedziale 20-25

Wilgotność 40-43%..

Troszkę mnie niepokoi ta jedna co wcześniej się złamała.. ma żółte kwiatostany..

Czy według Was może to być jakiś niedobór?

Dzisiaj podlewałem ale na razie bez nawozów na kwitnienie.. podaje tylko z wodą root booster..

Co radzicie?

IMG_20250330_163346.jpg

IMG_20250330_163352.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odważna teza 😎: złamałeś łodygę, roślina wysłała wszystko potrzebne żeby to naprawić dzięki temu masz teraz przyspieszony rozrost przez co nowe liście są takie neonowe. Wraz ze wzrostem powinny nabierać normalnych kolorów. IMO wszystko jest git 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny grow i fajne go zbudowałeś. Jeżeli chodzi o styropian nad lampą to u mnie sąsiad w taki sposób spalił mieszkanie. Straty wycenione na 130tys euro. Link do zdarzenia także radzę uważać 🙂

Jedyne co mi umyka to jak przy tych lampach i w takim pomieszczeniu udaje ci się utrzymać tak niską temperaturę? Myślę że w lecie bedziesz miał problem.

Pozdrawiam buch z Tobą 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@szczebrek94.1994@gmail.com już trzecia uprawa więc jakoś idzie.. temperatura a właściwie jej utrzymanie to zasługa chłodnej piwnicy.. 

Kiedy trzeba wpuszczam powietrza żeby zbić a kiedy chce podnieść to bardziej uszczelniam.. bawię się tym.. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi