Hulk 323 Napisano Niedziela o 17:35 39 dzień.. Temperatura w przedziale 20-25 Wilgotność 40-43%.. Troszkę mnie niepokoi ta jedna co wcześniej się złamała.. ma żółte kwiatostany.. Czy według Was może to być jakiś niedobór? Dzisiaj podlewałem ale na razie bez nawozów na kwitnienie.. podaje tylko z wodą root booster.. Co radzicie? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradwuchlorobenzen 181 Napisano Niedziela o 19:33 Odważna teza 😎: złamałeś łodygę, roślina wysłała wszystko potrzebne żeby to naprawić dzięki temu masz teraz przyspieszony rozrost przez co nowe liście są takie neonowe. Wraz ze wzrostem powinny nabierać normalnych kolorów. IMO wszystko jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Niedziela o 19:36 @paradwuchlorobenzen one są żółte jak by był niedobór.. Ale że była złamana to wstrzymuje się z tą tezą i czekam właśnie na opinię 😉 Dziękuję za odpowiedź 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczebrek94.1994@gmail.com 23 Napisano Niedziela o 20:12 Fajny grow i fajne go zbudowałeś. Jeżeli chodzi o styropian nad lampą to u mnie sąsiad w taki sposób spalił mieszkanie. Straty wycenione na 130tys euro. Link do zdarzenia także radzę uważać 🙂 Jedyne co mi umyka to jak przy tych lampach i w takim pomieszczeniu udaje ci się utrzymać tak niską temperaturę? Myślę że w lecie bedziesz miał problem. Pozdrawiam buch z Tobą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Niedziela o 20:22 @szczebrek94.1994@gmail.com już trzecia uprawa więc jakoś idzie.. temperatura a właściwie jej utrzymanie to zasługa chłodnej piwnicy.. Kiedy trzeba wpuszczam powietrza żeby zbić a kiedy chce podnieść to bardziej uszczelniam.. bawię się tym.. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Poniedziałek o 17:15 @Lady in Green , @Cholender, @WymiataczMega co sądzicie o tym przebarwieniu na listkach u tej co była złamana? Odchorowuje czy już niedobory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano Poniedziałek o 18:28 @Hulk nie za blisko lampy ona jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Poniedziałek o 18:30 @Lady in Green wziąłem to uwagę i podniosłem wczoraj.. Myślisz że to może być to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano Poniedziałek o 18:47 @Hulk qrcze no tak to dla mnie wygląda ale ekspertem nie jestem. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Poniedziałek o 18:55 @Lady in Green pomyślałem o azocie ale z uwagi na to że była złamana sam nie wiem.. Dziękuję w ogóle za odpowiedź 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,990 Napisano Poniedziałek o 19:06 @Hulk niedobory idą od dołu. Szkodnika nie ma żadnego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano Poniedziałek o 19:07 (edytowane) @Hulk nie ma za co. 👍 Azot możesz wykluczyć, to nie jego wina. Edytowane Poniedziałek o 19:13 przez Lady in Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano Poniedziałek o 19:18 @Hulk niedobor zelaza albo za mocne swiatlo. Podnies lampe i daj jej kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 323 Napisano Poniedziałek o 19:20 @WymiataczMega nie zauważyłem żadnego a to tylko ona choruje z 9 szt po złamaniu..@Cholender podniosłem wczoraj obserwuję w razie czego podam calmag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach