CheMsKuN 683 Napisano 17 Kwietnia 2020 Sam jest sobie winien, to nie ja ojebalem mu krzaki z lisci ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Nie no ładnie w chuj... ? Kwarantanna a do tego fryzjer wpadł z nienacka ? następna uprawa będzie lepsza będę trzymać kciuki ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower My? Ja mu tego nie strzygłem ? zobaczymy co z tego będzie, najwyżej zetnie i będzie miał jakieś placebo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Bimbrownik trzeba było napisać w Nd wieczorem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Legalize@LLBanditos napisał: następna uprawa będzie lepsza będę trzymać kciuki ? Nie skreślaj jeszcze tej. Okaże się, że spuchnie i rozdupi mu namiot i to nam będzie głupio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Bimbrownik nie tobie tylko jemu ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Spuchna topy jak po dobrym jebaniu lachona?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos legal ty jak coś jebniesz za przeproszeniem, BTW jesteś wszędzie na każdym temacie zastanawia mnie co ty robisz o 3 w nocy czy tam 4 siedząc i odpowiadając ? Imprezki kreski człowiek za burtą? Czy jebanie na produkcji w nocnych zmianach ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Hahahaha pracuje praktycznie same nocki na wózkach widłowych a że mam tyle czasu na nic nie robienie to jestem wszędzie i głupoty w głowie ?? Z twardymi moje czasy zakończyły się psychodele fetki czy tam MDM i inne specyfiki koniec. Teraz rower rolki siłownia i praca na widlaka hahahaha i oczywiście sadzenie planty?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 Trymowałem, żeby więcej składników doszło do topów przed ścięciem. Uważacie, że jeszcze by to rosło sporo czasu? Teraz nie wiem co zrobić. Czy w nd ścinać i teraz tylko woda podlewać do końca, czy też nie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Fijałek oczywiście rozrastały by się dalej. Ja na twoim miejscu bym jeszcze poczekał i zobaczył co się będzie dziać, wlej połowę dawki i obserwuj tydzień może dwa zobaczymy po zdjęciach za kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Weź ją trzymaj i obserwuj teraz mogło dojść do stresu rośliny i może zachamowac kwitniecie ale powinno ruszyć mi się wydaje chociaż nigdy nie widziałem takiej sytuacji jak twoja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower i @Legalize@LLBanditos dobrze pisza, daj im rosnac. Albo dojda i bedziesz mial co palic, albo je wyjebiesz. Tak czy siak, teraz nie ma sensu kosic tych krzakow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Kwietnia 2020 Ja po nocach nie pisze nigdzie bo wszyscy zarzucają mi ćpuństwo, a ja poprostu mało śpię/nie śpię i nie lubię spać. Spanie jest głupie. Dobrze piszą, zostaw i patrz co się stanie. Sam jestem ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 17 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Bimbrownik napisał: Spanie jest głupie. Oj nie zgodzę się, ja jak padnę to mnie nawet 15 godzin nie ma, a rekord to 22 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Kwietnia 2020 @Fijałek Tchriomy przezroczyste, tak jak juz pisalem jeszcze troche im brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 23 Maja 2020 Siemanko. Długo mnie nie było hehe. Ogólnie to automaty ściąłem bo już się same wysuszały. Pytanie, czy mam scinać te małe listki co są na kwiatach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Maja 2020 @Fijałek jak są na nich trichomy to możesz zostawić one też klepią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach