Andi 428 Napisano 8 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos niezły był by gigant jeśli to pełnosezonówka i wysadzając ją gdzieś w maju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 8 Kwietnia 2020 Dokładnie ja bym gdzieś ja na oudoor wyjebal myślę że monster w chuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 8 Kwietnia 2020 Chyba ze ja zostawie w grow boxie a suszyc bede jakos inaczej. W kartonie czy jak. Nie wiem, macie jakies rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Kwietnia 2020 @Fijałek powieś w jakimś pomieszczeniu i się wysuszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 10 Kwietnia 2020 No dobra... Za tydzien ścinam. Dalem sporą dawke PK 14/13, Cannazym i Boost wszystko z Canna. Zostaje tydzień myśle, żeby już dziś ściąć wszystkie liście i do końca podlewać tylko wodą. Z odpadami mógłbym coś zrobić? Z czterech automatow wiele liści nie bedzie raczej, a myślałem o metodzie bubble bags 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Kwietnia 2020 Jak tam w Grudziądzu Olimpia hoolsuje czy WFCG JEŚLI można spytać? ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Kwietnia 2020 @Fijałek Na bubble bags przydało by się trochę trymu i popkornu. Myślę że z 20-30g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 10 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos a skąd wiesz, że ja z Gdz? Nie wiem jak sytuacja wygląda. Byłem ponad 5 lat temu jeszcze w GKMie. Teraz to już przeszłość, którą dobrze wspominam. @Bimbrownik Nie wiem o co chodzi z trymem i popcornem xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Kwietnia 2020 @Fijałek Trym to te "odpady" po trymowaniu kwiatów ? Popkornem nazywa się takie małe topki od spodu. Można je normalnie zajarać ale jak jest tego dużo to robią z tego hasz, masło itp bo w sumie to wygląda czasem jak odpady 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 11 Kwietnia 2020 Na face widziałem na jakiś forum twoje zdjęcie mi się rzuciło w oko na forum sportowym ale nie pamiętam jakim ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos mozna powiedzieć że masz sokole oko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 11 Kwietnia 2020 A tak przypadkiem w robocie sobie przyjaralem wszedłem na tego facebuuuuka i skitralem znajome zdjęcie z foru patrzę a tam koleszka z forum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 Witam. Ściąłem liście i nie widzę nadal bursztynowych trichomów. Włoski już wszystkie są brązowe. Czy mogę nadal nawozić PK 14/13 i boostem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Fijałek możesz, poco tak takiego fryzjera robiłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 17 Kwietnia 2020 Za mocno przyciąłem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Kwietnia 2020 Za mocno ? Przeciez ty tam zadnego liscia nie zostawiles, przynajmniej tak to na zdjeciach wyglada. Zastanawaiam sie tylko po co ty to zrobiles ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Fijałek aż za mocno jak ja tam liści nie widzę a jeszcze tyle czasu przed nią, no mogę powiedzieć że zjebałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Kwietnia 2020 Fajnie chłopak otrymował , teraz tylko wysuszyć ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 Ale mu zepsuliśmy weekend ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach