Gość Napisano 13 Lutego Siema. Jak w tytule szukam sprawdzonego miernika Ec do ziemi. Ktoś coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds nie lepiej mierzyc po prostu ec wyplywu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholender prży 4 boxach to za dużo czasu pochłonie. Chodzi o szybki pomiar raz raz i po sprawie. @Cholender ten z blulaba jest fajny ale za drogi. Widziałem że spider farmer ma coś takiego ale jest tam razem z przedłużaczem i to trochę lipa jest. Bo co będę biegał z przedłużaczem z miejscowy na miejscowe.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds widzialem ze Hanna używają albo np. Ten Bluelab z 2 elektrodami tez jest spoko, tylko on chyba jedynie na aplikacji pokazuje dokładne wyniki. Ja sam nie używałem jak robilem kiedys na mineralnych to wypływ mierzyłem czasem i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholender widziałem jakieś na Ali są do 50e ale czy one działają czy mają sens nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds śmiem wątpić, moim zdaniem jak już uzywac miernikow to porządnych, a one niestety swoje kosztuja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholenderwlasnie dlatego z złożyłem ten wątek. Może ktoś coś ma lub używał @Cholender @swistbuds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds tyle sa warte te z ali 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholender Coś takiego patrzę. Huj wie może zaryzykuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds w sumie to miałem kiedyś miernik ph z ali i dobrze pokazywał to mozesz sprawdzic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholender ja np mam do ec z Ali 4lata i działa dobrze czasami go porównuje z adwa . Różnice to max 50ppm . Chyba się skusze 50e to jeszcze nie tak dużo.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,984 Napisano 13 Lutego @swistbuds tam na haszu dobrze Ci odpisał micz, miałem to samo powiedzieć ale nie siedzę w mineralnych tak głęboko jak on. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego @Cholender właśnie przeczytałem. Szczerze to myślałem ze ten z blulaba jest ok a tu wychodzi na to że nie... Szkoda przydało by mi się coś takiego do szybkiego pomiaru. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 300 Napisano 13 Lutego 2 godziny temu, Cholender napisał: @swistbuds tyle sa warte te z ali 😅 Chyba trochę przesuszyłeś.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach