YołYoł 16 Napisano 10 Lutego Siemanko pytanko mam takie liście mi sie porobiły od przedobrzenia z nawozami czy od światła się popaliły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,474 Napisano 10 Lutego @YołYoł a jaka temperatura? dużo lałeś nawozów? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 16 Napisano 11 Lutego (edytowane) @TesterTemperatura 24 nawozy leje według tej tabeli na zmianę nawozy woda nawozy woda co dwa dni po litrze dzisiaj dałem callmag jeszcze Ale wysokie mi porosły krzaki lampę mam najwyżej już jak się da a szyt jest gdzieś 20 cm od lampy Edytowane 11 Lutego przez YołYoł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 16 Napisano 11 Lutego Tutaj daję zdjęcie bez lampy tak teraz patrzę trochę za żółte te liście 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,474 Napisano 11 Lutego @YołYoł azotu można dać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 16 Napisano 11 Lutego @Tester spoko dzięki mordo będę więcej bio growa lał a myślałem że to od lampy bo to tak wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 289 Napisano 11 Lutego Tak jak tester napisał, azot zwiększyć napewno bo robią się trochę blade przynajmniej na foto tak to wygląda, popalenie najprawdopodobniej od lampy, nie widzę w tej tabeli cal-mag'u jak nie dajesz to dolej kilka podlań może pomóc na stres. Ogólnie nie wyglada to źle więc nie rób żadnych spektakularnych zmian. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach