Koper 4 Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Czy do ziemi canna terra profesjonal +, dodawać perlit jak tak to ile, otworzyłem wór a tu nic nie widać tego perlitu chyba że się rozpuścił czy czy co. TRZECIE foto trochę odgarnelem glebę. Pomocy o. Pomocy. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Koper @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Jest tam bardzo drobny perlit. Do tej ziemi raczej dodawać nic już nie trzeba, Edytowane 29 Stycznia 2020 przez IntoSpace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Stycznia 2020 @Koper tam już tylko nasionko musisz wsadzić? z nawozami też uważaj, raczej dopiero na bloom jak nie będziesz robił długiego vege @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 29 Stycznia 2020 Godzinę temu, doominik napisał: @Koper tam już tylko nasionko musisz wsadzić? z nawozami też uważaj, raczej dopiero na bloom jak nie będziesz robił długiego vege Już wsadziłem, kielek był, i żegnaj mamo na 4 msce Czyli wszystko okej dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 29 Stycznia 2020 Godzinę temu, doominik napisał: @Koper tam już tylko nasionko musisz wsadzić? z nawozami też uważaj, raczej dopiero na bloom jak nie będziesz robił długiego vege Wega będę trzymał około 40 dni Trening fim, toping, lst 9 - 10 panienek 7 szt- 11litr 2-3szt 9 litr Wszystko femizowane box 1m2 hps 250 600 weg i hps 400w flo imysle o 600 w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Stycznia 2020 Biobizz ma ziemie bardzo dobrej jakosci (zreszta Plagron tez), pulchna, zero kamykow, zero korzeni i innych smieci, no i w chuj perlitu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Stycznia 2020 1 minute ago, Koper said: Wega będę trzymał około 40 dni Trening fim, toping, lst 9 - 10 panienek 7 szt- 11litr 2-3szt 9 litr Wszystko femizowane box 1m2 hps 250 600 weg i hps 400w flo imysle o 600 w ale nie wszystkie na raz w tym boxie chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Chcialem wszystko czyli 7 - 11 litr i 2- 9 litr uważasz że za dużo a według ciebie to ile, rozważam jeszcze trening scrog na 7 pannach 11 l Trening lst na 2 lub 3 roślinach dla nauki Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Koper @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Stycznia 2020 @Koper z połowe tych roślin daj co teraz planujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Stycznia 2020 @Koper ja na poprzedni grow miałem 4/m2 po jednej stronie i 8/m2 po drugiej stronie boxa i plon był bardzo podobny. Tam, gdzie było więcej roślin było po prostu za ciasno. Ja był dał 5 krzaków max, trochę treningu i spokojnie wypełnią tego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach