HolenderskiGrower 139 Napisano 29 Stycznia 2020 2 dzień. Godz 17:35 Jak narazie nie ma co pisać, czekam aż zacznie prostować kręgosłup bo inaczej trzeba będzie zamówić "pajączka" ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 30 Stycznia 2020 @IntoSpace właśnie zakupiłem nawilżacz ultradźwiękowy, aż dwadzieścia ojro mnie kosztowal ale czego nie robi się dla dziewczyny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower to już będzie na walentynki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 30 Stycznia 2020 Dzień 3. Godz. 18:40 Siemankoo trzeci dzień skunka, nic ciekawego czekam na ten 14 dzień by dorwać się do LST ? A wam jak growerzy idzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 30 Stycznia 2020 2 minuty temu, doominik napisał: @HolenderskiGrower to już będzie na walentynki ? Na walentynki kupię jej hpska by mogła świecić przed koleżankami ??Pozdro@doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower podlej ją tam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 Tak miałem to zrobić wczoraj ale musiałem poczekać do dziś bo właśnie nabyłem plagron "start up" i chce tym ja poczęstować ? @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Dzień 4. Godz 18:20 Witam ? dzień czwarty podlałem ją start upem 3 ml 0.5 l wody (wykonane @Tester?) odrazu się wyciąga, w dodatku mam super środek na pH "pH perfect micro" nie trzeba bawić się miernikami najważniejsze ?. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zaopatrzyłem się również w nawozy które na pewno będą lane w dalszym etapie, o to one na pierwszym zdjęciu skun drugim butelki ? Życzę wam mega zielonego weekendu ? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 31 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower z nawozami to uważaj, bo taką małą roślinkę spalić to jest moment. Sam tak spaliłem ponad połowę roślin w moim pierwszym podejściu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Stycznia 2020 właśnie uważaj z nawozami bo można dojechać roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Tak wiem lecz to start set od nasiona lub pojawienia się, znajomy sprzedał znajomy miał mega grube topy ? czytałem trochę o tym i jak najbardziej można przede wszystkim ważne są korzenie w tym stadium a to działa perfekcyjnie @doominik jak spalę kupuje profeske boxa i wrzucam 4 ?haha @Tester trzymaj kciuki! Edytowane 31 Stycznia 2020 przez HolenderskiGrower 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Lutego 2020 Dzień 5. Bez zmian lekko urosla i nie prostuje się wgle ? łodyga za cienka i ciężko ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Lutego 2020 @HolenderskiGrower ta ziemia jest wilgotna ? bo na suchą mi wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Lutego 2020 @Tester tak wczoraj wlałem pół litra jej. Dolac jeszcze? To 11 litrową donica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 14 Lutego 2020 Jak tam leci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 19 Lutego 2020 Witam wszystkich nie było mnie troche lecz muszę napisać że skunk nie żyje, moja dziewczyna zaprosiła koleżanki i one właśnie się do tego przyczyniły(byłem w pracy) brak słów i szkoda pisac. Lecz mam dobrą wiadomość będę kontynuował lecz z Candy Kush aktualnie dziś 3 lub 4 dzień leci, rano zrobię nowa fotorelację pozdrawiam ludzie! ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Lutego 2020 @HolenderskiGrower ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach