Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dużo czytałem na temat marihuany leczniczej, ale osobiście jeszcze nie stosowałem. Chciałbym poznać historię osób, które na różne dolegliwości ją stosowały na własnej skórze i mogą się wypowiedzieć o konkretnej marce i jej skuteczności. jest ktoś na sali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pacjentem medycznej od 2 lat jakoś  i co Ci mogę powiedzieć oprócz tego że to drogi sport 😄  sama wizyta to koszt jakoś 200 / 250 zł  pojebało ich tak wiem ....

Co do działania zajebiste na problemy ze snem  ( w moim przypadku )    jest to tak obszerny temat że  najlepszym sposobem będzie spróbowanie medycznej  jeśli twoje dolegliwości sie kwalifikują do leczenia MM 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, pawelszabla napisał:

Witam, dużo czytałem na temat marihuany leczniczej, ale osobiście jeszcze nie stosowałem. Chciałbym poznać historię osób, które na różne dolegliwości ją stosowały na własnej skórze i mogą się wypowiedzieć o konkretnej marce i jej skuteczności. jest ktoś na sali?

Ja też o tym myślałem ale powiem szczerze lepiej swoje robić taniej wychodzi wizyty online po 300 zł same zioło to też  koszt chyba  900 zł zależy jaka odmiana i gdzie tak to u mnie wychodziło lepiej swoje robić 🙂 

Edytowane przez wolf32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wolf32 tylko ze za ziółko od lekarza nie pójdziesz pierdziec w pasiaki, więc czasem lepiej po prostu zapłacić i miec spokoj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Cholender napisał:

@wolf32 tylko ze za ziółko od lekarza nie pójdziesz pierdziec w pasiaki, więc czasem lepiej po prostu zapłacić i miec spokoj 

No wiadomo dla mnie to jest chore  nie powino tak być bo załużmy że robisz to dla zdrowia np leczy się ktoś na depresje ma papiery na to itd i robi to dla sb bo próbował już wszystkiego to co taki też pójdzie siedzieć no to jest właśnie powalone że czasem więcej dostaniesz za krzaka niż taki typowy gangster xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie są najlepsze czasy na spróbowanie, mega obniżki na niektóre partie i odmiany. Data ważności się kończy. Tak to jest jak robi się potężny stock a później rząd wprowadza ustawę waląca w mordę i pacjentów i aptekarzy 😁 ale tak jak mówię, taniej nie będzie. Max 2 mc i wróci wszystko do normy, przynajmniej w większości lokalizacji. Kto nie próbował to proponuję. Co do odmian to jest dużo dobrego do wyboru. Zależy kto co lubi. Wizyty też idzie wyrwać taniej jak się poszuka. Jak znajdziesz młodego rodzinnego to za darmo jak będzie kumaty. Takie historie też już słyszałem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ta co my hodujemy to nie jest medyczna? Ja używam jako medycznej....

A tak bez żartów idź do dobrego lekarza to ci przepisze taką odmianę i dawkowanie jakie ci pasuje, po pierwsze primo jak to twój pierwszy kontakt z MaryJane to będzie bezpieczniej, będziesz czuł się spokojnie, więc i faza wejdzie jak trzeba. Po drugie secundo dobierze odpowiednią odmianę do problemu. No i Last but not least mając receptę raczej nikt nie będzie badał czy to co masz w kieszeni to ta sama odmiana czy nie więc zawsze jest to jakiś plan B. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi