OldSkun420 0 Napisano wczoraj o 22:21 (edytowane) Siemka, do tej pory zawsze uprawiałem na biobizzie, ale przyszedł czas że chce spróbować swoich sił z nawozami mineralnymi, robię też nowy set boxa i chciałbym wyciągnąć jak najwięcej z genetyki. Myślałem nad nawozami do gleby od hesi ( cały zestaw ) i pytanie brzmi czy zapewni on wszystkie potrzebne składniki ? Czy może trzeba zaopatrzyć się w jakiś calmag albo coś innego ? Nie chcę żeby czegoś zabrakło , ale może polecice jakieś inne mineralne ( oprócz advenced nutries) Dzięki i pozdrawiam 👋 Zdjecia dla uwagi . Edytowane wczoraj o 22:22 przez OldSkun420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano wczoraj o 22:43 IMHO jak chcesz wyciągnąć najlepsze co z genetyki to jednak organika, jak chcesz więcej palenia to mineralne, ale to moja opinia. Wielu się pewnie nie zgodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OldSkun420 0 Napisano 5 godzin temu @Bubble czyli mówisz że lepszym wyborem było by pozostanie na Biobizz? Właśnie słyszałem że na minerałach topy wychodzą bardziej zbite i większa ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 3 godziny temu Na to pytanie nie ma dobrej odpowiedzi, każdy ma swoje preferencje, upodobania, metody, ale jeśli pytasz o moje zdanie, to ja bym został przy organice. Czy przy biobezz? Nie wiem, można ładny efekt wyciągnąć, ma sporo możliwości kombinowania, ale ja narazie zostaje przy biotabs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach